Van’daki doktorların anlamlı yeni yıl mesajı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Van Eğitim ve Araştırma Hastanesinde SBÜ kurulan kalp merkezi, başarılı tedavi yöntemleriyle adından söz ettiren Kalp Damar Cerrahisi Op. Dr. Murat Sezgin yeni yıl için anlamlı bir paylaşımda bulundu.

Van’daki doktorların anlamlı yeni yıl mesajı
Yayınlama: 31.12.2023
Düzenleme: 01.01.2024
A+
A-

2023 yılı içinde 203 açık kalp ameliyatı yaptığını ve sıfır hata ile bu işi başardıklarını belirten Kalp Damar Cerrahisi Op. Dr. Murat Sezgin sosyal medya üzerinde yaptığı paylaşımda yeni yılın sağlık ve mutluluk getirsin ve aynı zamanda şiddetin olmadığı bir yıl dilediğini vurguladı.

Kalp Damar Cerrahisi Op. Dr. Murat Sezgin, “Merhaba dostlarım Van kvc ekibi olarak güzel bir yıl geçirdik hem bizim için hemde bize ihtiyacı olan insanlarımıza faydalı olduk en önemlisi kvc ekibi bir aile bir dost birlikteliğiyle çalışırken aynı zamanda bizimle ilgisi olan diğer ekiplerle de uyumlu çalıştık kimseyi kırmadık ve kırılmadık bütün ekip arkadaşlarıma @vankv cekibine teşekür ederim cansınız hepiniz 203 açık kalp ameliyatı ve sıfır hata maşşallah elinize yüreğinize sağlık dostlarım bir de buradaki dostlarımızın iyi dilekleri sizlerede 2023 için teşekür ederim 2024 yılında da birlikte güzel işler yapacağımıza inanıyorum Van kvc yeni yılınız siz dostlarımıza sağlık ve mutluluk getirsin dostlarım şiddetin olmadığı bir yıl dilerim” dedi.

Van’daki doktorların anlamlı yeni mesajı

Kalp Damar Cerrahisi Op. Dr. Murat Sezgin’ini yaptığı paylaşıma cevap veren İl Sağlık Müdürü Dr. Muhammed Tosun,” Başarılarınızın devamını dilerim hocam. Van da sağlık hizmetinde yaptıklarınız için teşekkür ederim . Daha iyisine daha güzeline…” şeklinde cevap verdi.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.