Gündem

Gündemle alakalı son dakika gelişmeleri anlık haberdar olmak için bizi takip edin.

Otomobil satışlarında gerek ikinci el, gerekse de sıfır araçlarda "Bu kadarı da olmaz" denilen birçok dolandırıcılık olayı yaşanıyor. Ancak çoğunlukla satıcıların çeşitli akılalmaz yöntemlerle alıcıları dolandırdıkları vakalara şahit oluyoruz.
08.05.2024
Son dakik haber ile Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ve İdari Yargı Ön Sınavı Yönetmeliği, Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi.
08.05.2024
Türkiye'nin İsrail ile ticaretini durdurması sonrasında, beş Müslüman ülkenin daha İsrail limanlarına uğrayan veya oradan yük alan gemilere kendi limanlarında yanaşma yasağı getireceği bildirildi.
08.05.2024
31 Mart seçimlerinin kaderini belirleyen hayat pahalılığı ve ekonomik sorunlar Türkiye gündeminden düşmezken, Cumhurbaşkanı Erdoğan yaşanan sıkıntıların farkında olduklarını belirtip çözüm için net ifadeler kullandı.
08.05.2024
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin merakla beklenen öğretmen atamaları ile ilgili açıklamada bulunuyor. Bakan Tekin, "Cumhurbaşkanımızın talimatlarıyla Hazine ve Maliye bakanımız ve ilgili kurmaylarıyla görüşme ve toplantılar yaptık. 20 bin öğretmen ataması konusunda uzlaştık." dedi.
07.05.2024
Düğün sezonu başladı. Bu sene maliyetler bir hayli yüksek. Yemekli düğün yapmak isteyen çiftler geçen yıla göre iki kat daha fazla para ödeyecek. Bu yıl menü kişi bin lirayı buluyor.
07.05.2024
Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve üst düzey MEB bürokratları, İSOV Dinçkök Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde eğitim editörleriyle bir araya geldi. Müfredat tartışmaları ve eleştirilene yanıt veren Bakan Tekin, "Müfredat hazırlanırken tüm paydaşlara soruldu mu?" sorusuna "Herkesi davet ettik,
07.05.2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrası yaptığı konuşmada öğretmen atamalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Milli Eğitim Bakanlığımız yarın atamaya esas branş dağılımlarını, başvuru takvimini ve süreci paylaşacaktır." dedi.
07.05.2024
Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Beştepe'deki kabine toplantısına başkanlık edecek. Toplantıda; ekonomideki son durumun yanı sıra öğretmen atamalarının ele alınması bekleniyor.
06.05.2024
Yapılan son araştırmada kendisini “dindar” olarak tanımlayan vatandaşların oranının yüzde 65,6 olduğu ortaya çıktı. “Dindar değilim” ve “Hiç dindar değilim” diyenlerin oranı ise yüzde 15 olarak saptandı.
05.05.2024
Kamu kurum ve kuruluşlarının personel servisi giderlerinin 3 kat artması sonrası, memurların toplu taşıma kartları ile yolculuk yapmaları sağlanacak.
04.05.2024