Ekonomi

Ekonomide son dakika gelişmeleri anlık haberdar olmak için bizi takip edin.

Ekonomi Haberleri

Ekonomi Haberleri kategorimizde, dünya genelindeki finansal gelişmeleri anında takip edebilirsiniz. İş dünyası, piyasalar, yatırımlar ve ekonomi politikalarıyla ilgili en güncel bilgileri öz ve kısa haberlerle sizlere sunuyoruz. Finansal geleceğinizi şekillendirmek için gereken bilgiye sahip olun. Ekonomi Haberleri ile iş dünyasının nabzını yakından hissedin.

Morgan Stanley raporunda, "Yıl sonu için USDTRY tahminimiz 36 seviyesinde kalmaya devam etmekte olup, bu seviye ileriye dönük eğrinin ima ettiği seviyenin önemli ölçüde altındadır. Bununla birlikte, para birimindeki son eğilimler, özellikle sıkı politika taahhüdünün sürdürülmesi halinde, aşağı yönlü risklere işaret etmektedir. Bununla birlikte, piyasaların dezenflasyona giden yolda bazı sarsıntılar...
23.07.2024
En düşük emekli maaşının 12 bin 500 TL'ye çıkarılması sonrası, 1 Temmuz tarihinden itibaren oluşan zam farklarının hesaplara yatacağı tarih belli oldu.
22.07.2024
Dünya genelinde merkez bankalarının enflasyonla mücadele kapsamında izledikleri sıkı para politikalarının yavaş yavaş sonuna yaklaşılırken ABD seçimlerinin olası sonuçları, varlık fiyatlamalarını zorlaştırmaya devam ediyor.
22.07.2024
Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü geçen günlerde vatandaşın cebindeki madeni para miktarını açıklamıştı.
18.07.2024
Trump ve Altın korelasyonu... Gram altın, 'Trump' rüzgarıyla tarihi seviyelere çıktı. Suikast girişiminin ardından Trump'ın 5 Kasım'da seçimi kazanma ihtimali güçlendi.
17.07.2024
Van gölü'nün endemik türü olan inci kefali için 15 nisan'da başlayan av yasağı sona ermesiyle birlikte balıkçılar 3 aylık bir aranın ardından ağlarını göle atıp 'vira bismillah' dedi.
16.07.2024
Gevaş İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Artos Kadın Kooperatifi, ilçede bal üretiminin daha da yaygınlaşması için hazırladıkları ‘Pembe Maskeli Kadınlar Bal Üretiyor’ projesini Tarım ve Orman Bakanlığına sundu.
12.07.2024
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu, Tüketici Hizmetleri Yönetmeliği'nde yapılan değişiklikleri içeren taslağı resmi internet sitesinde kamuoyunun görüşüne açtı. Bu kapsamda 15 gün boyunca ilgili kurumlar ve sektörden gelecek görüşler toplanacak.
11.07.2024
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, TÜSİAD Yüksek İstişare Konseyi toplantısında Türk ekonomisi ve enflasyon hakkında önemli mesajlar verdi. Bakan Şimşek, "En zoru geride kaldı" diyerek enflasyonda düşüşün sinyalini verdi ve gelecek ay yüzde 60 civarına ineceğini ifade etti.
11.07.2024
Cevdet Yılmaz, Mehmet Şimşek, Abdullah Güler ve Mustafa Elitaş, emekli maaşlarına zam çalışması için toplantı yapacak. Peki asgari ücrete de zam olacak mı? işte detaylar
10.07.2024
İkinci el otomobil piyasası durma noktasına geldi. Noterlerde araç satışı işlemlerinin geçtiğimiz yıla göre yüzde 40’a yakın düştüğü öğrenildi.
10.07.2024