Van’da Selin Eczanesi açıldı

Van’daki eczanelere bir yenisi daha eklendi. Görkemli bir açılışla Selin Eczanesi Van’ın İpekyolu İlçesinde hizmete açtı.

Van’da Selin Eczanesi açıldı
Yayınlama: 09.03.2024
Düzenleme: 09.03.2024
A+
A-

Vanlı iş insanı ve siyasetçi Selim Handil’ın kızı Selin Handil kurduğu Eczane ile Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi İpekyolu Ek Binası eski adıyla İstanbul Hastanesi karşısında müşterilerine hizmet vermeye başladı.

Van’da Selin Eczanesi açıldı

Yoğun bir katılımın olduğu görülen açılışa bürokrasi, siyaset, sağlık ve iş dünyasında tanınmış çok sayıda davetli katıldı.

Yeni açılan iş yerinin hayırlı ve uğurlu olması için yapılan duadan sonra Van Ticaret ve Sanayi İş Dünyası Derneği (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zahir Kandaşoğlu, TES-İŞ Van Şubesi Başkanı Naif Balandı, S.S. Hızır Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan ve diğer katılımcılarla birlikte açılış kurdelesini keserek yeni eczaneyi hizmete açtılar.

Van’da Selin Eczanesi açıldı

Handil ailesi açılışa katılanlarla tek tek ilgilenerek geldikleri için teşekkür ettiler. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra Eczacı Selin Handil kendi eczanesini açarak Van halkına hizmet vermeye başladı.

Konuyla ilgili konuşan Vanlı genç eczacı Selin Handil, kendisi için önemli bir gün olduğun Van için bir şeyler yapmanın gururunu yaşadığını ifade ederek açılışlarına katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

Açılıştan sonra misafirlere çeşitli ikramlar yapıldı.

Van’da Selin Eczanesi açıldı Van’da Selin Eczanesi açıldı Van’da Selin Eczanesi açıldı

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.