Van’da kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler

Karla bütünleşen evler ve ağaçlar seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu. Van’da beyaz örtünün oluşturduğu görsel şölen dronla görüntülendi.

Van’da kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler
Yayınlama: 30.01.2024
Düzenleme: 30.01.2024
A+
A-

Van’da dün akşam saatlerinde başlayan ve gece boyunca devam eden kar yağışı, merkeze uzak mahalle ve köylerin yollarını ulaşıma kapattı. Şehir merkezinde ise kar yağışı sonrası ortaya çıkan görüntüler, kartpostallık manzaralar oluşturdu.

Karlı havada dışarı çıkan vatandaşlar, karın keyfini çıkardı. Bazı vatandaşlar ise kardan adam yaparak eğlendi.

Van’da kar yağışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Beyaz örtünün oluşturduğu görsel şölen, dronla görüntülendi. Görüntülerde, Van Kalesi, Van Gölü ve kentin diğer tarihi ve turistik yerleri karla kaplı olarak görüldü.

Kar yağışı sonrası Van’da hayat durma noktasına geldi

Kar yağışı sonrası Van’da hayat durma noktasına geldi. Merkeze uzak mahalle ve köylerin yolları ulaşıma kapandı. Bazı ilçelerde de elektrik kesintileri yaşandı. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü ve belediye ekipleri, yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Van’da kar yağışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Van’da etkili olan kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler ortaya çıktı.

Van’da etkili olan kar yağışı merkeze uzak mahallelerin ve köylerin yollarını ulaşıma kapatırken şehir merkezinde ise kartpostallık görüntüler oluşturdu. Karla bütünleşen evler ve ağaçlar seyrine doyumsuz görüntüler oluşturdu. Beyaz örtünün oluşturduğu görsel şölen dronla görüntülendi.

Van’da kar yağışı kartpostallık görüntüler oluşturdu

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.