Tendürek Geçidi ulaşıma açıldı

Dün akşam kar ve tipiden kaynaklı kapalı kalan Tendürek geçidi ulaşıma açılmasıyla bölgede mahsur kalan onlarca tır yoluna devam etti.

Tendürek Geçidi ulaşıma açıldı
Yayınlama: 13.01.2024
Düzenleme: 13.01.2024
A+
A-

Van’ın Çaldıran ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesini bir birine bağlayan Tendürek Geçidi ulaşıma açılmasıyla bölgede mahsur kalan onlarca tır yoluna devam etti.

Yurdun büyük bir bölümünü etkisi altında alan kar yağışı Van’da da etkili oluyor. Türkiye’nin en önemli transit geçiş güzergahlarından biri olan Van’ın Çaldıran ilçesini ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesini birbirine bağlayan Tendürek Geçidi, kar ve tipi sebebiyle dün gece Karayolları ekipleri tarafından trafiğe kapatıldı. Yol kapatılınca bölgede çok sayıda tır mahsur kaldı.

Tendürek Geçidi ulaşıma açıldı

Karayolları ekiplerinin yoğun çalışması sonucu yolu ulaşıma açmasıyla bölgede mahsur kalan onlarca tır, yoluna devam etti. Karayolları ekiplerinin yol genişletme çalışması devam ediyor.

Tendürek Geçidi ulaşıma açıldı

ÖNCEKİ HABERDE NE OLMUŞTU

Tendürek Geçidi araçlara kapatıldı

SON DAKİKA HABER: Yoğun bir şekilde başlayan kar ve tipi yolların kapanmasına den oldu. Van’ın çaldıran ilçesindeki tendürek geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle ağır tonajlı araçlara kapatıldı.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.