Tendürek Geçidi trafiğe kapatıldı

Van’ın Çaldıran İlçesiyle Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi Arasındaki Tendürek Geçidi Yoğun Kar Ve Tipi Nedeniyle Ulaşıma Kapatıldı.

Tendürek Geçidi trafiğe kapatıldı
Yayınlama: 27.11.2023
Düzenleme: 27.11.2023
A+
A-

Van’ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi arasındaki Tendürek Geçidi, yoğun kar ve tipi nedeniyle ulaşıma kapatıldı.

Van’da gece saatlerinde başlayan fırtına gün boyu etkisini artırarak sürerken, yüksek kesimlerde kar yağışı etkili oldu. Yoğun kar yağışı ve tipiden dolayı Van’ın Çaldıran ilçesi ile Ağrı’nın Doğubayazıt ilçesi arasındaki Tendürek Geçidi ulaşıma kapatıldı.

 

Karayolları Genel Müdürlüğünün sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, “Ağrı-Van devlet yolunun Tendürek Geçidi yoğun kar ve tipi nedeniyle taşıt trafiğine kapatılmıştır” denildi.

Tendürek Geçidi trafiğe kapatıldı

Erciş’te kış tedbirleri toplantısı yapıldı

Van’ın Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu başkanlığında kış tedbirleri toplantısı yapıldı.

Kaymakam Murat Karaloğlu başkanlığında kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya; İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Müdürü, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü, Karayolları Müdürlüğü, Erciş Belediyesi ile ilgili kurum amirleri katıldı. Toplantıda olumsuz hava şartları nedeniyle kış mevsiminde alınacak tedbirler görüşülerek istişare edildi.

 

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.