Çatak ve Bahçesaray’da eğitime 1 gün ara verildi

Van’da akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı birçok yerde hayatı olumsuz etilerken okullar tatil edildi.

Çatak ve Bahçesaray’da eğitime 1 gün ara verildi
Yayınlama: 24.12.2023
Düzenleme: 25.12.2023
A+
A-

Van’ın Çatak ilçesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle taşımalı eğitim-öğretim faaliyetlerine 1 gün süre ile ara verildi.

Çatak İlçe Hıfzıssıhha Kurulu, Kaymakam Sercan Sakarya başkanlığında toplanarak bazı kararlar aldı. Alınan kararda, “İlçemizde yağan yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşım yollarının kapanmasından kaynaklı taşıma kapsamındaki eğitim-öğretim faaliyetlerine 25 Aralık 2023 Pazartesi günü 1 gün süre ile ara verilmesine karar verilmiştir” denildi.

 

Bahçesaray, Çaldıran ve Özalp’ta eğitime 1 gün ara

Van’ın Bahçesaray, Çaldıran ve Özalp ilçelerinde hava koşulları nedeniyle  eğitime 1 gün ara verildi.

Bahçesaray, Çaldıran ve Özalp Kaymakamlıkları tarafından sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “İlçemizde devam eden rüzgar, yoğun kar yağışı ve meydana gelebilecek buzlanma olayları nedeniyle; Hıfzıssıhha Kurulu kararıyla 25 Aralık 2023 Pazartesi günü taşımalı eğitim çerçevesindeki tüm okullarımızda eğitim-öğretime 1 gün süre ile ara verilmiştir” denildi.

 

Erciş’te taşımalı eğitime 1 gün ara

Van’ın Erciş ilçesinde hava koşulları nedeniyle taşımalı eğitime 1 gün ara verildi.

Erciş Kaymakamlığı tarafından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Erciş ilçemizde kar yağışı, yoğun tipi ve olumsuz hava koşulları nedeniyle 25 Aralık 2023 Pazartesi günü sadece taşımalı eğitim çerçevesindeki okullarımızda eğitim ve öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine, karar verilmiştir” denildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.