Başkan Ensari’den anlamlı dayanışma örneği

Çaldıran Belediye Başkanı Şefik Ensari aile büyükleri ve akrabalarıyla birlik ve beraberlik yemeğinde buluştu.

Başkan Ensari’den anlamlı dayanışma örneği
Yayınlama: 23.11.2023
Düzenleme: 23.11.2023
A+
A-

Göreve geldiği günden bu yana Çaldıran için geceli gündüzlü çalışan Belediye başkanı Şefik Ensari görev sürecinde kimseye kapılarımız kapatmadık diyerek, ilçedeki birlik ve dayanışma içinde önemli çalışmalara imza atıklarını vurguladı.

Küçük – büyük, genç – ihtiyar herkesin yanında oluk diyen Başkan Ensari,” inşallah bu birliğimiz uzun yıllar devam eder” dedi.

Başkan Ensari’den anlamlı dayanışma örneği

KIlavuz Mahallesi’nde verilen yemekte konuşan Başkan Şefik Ensari:

“Bugün büyük bir dayanışma örneği sergileyerek davetimize icabet ettiğiniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Birlik beraberliğimiz daim olsun.  5 yıllık Belediye Başkanlığım sürecinde siz değerli aile büyüklerime ve akrabalarıma gösterdiğim saygı ve sevgiyi ilçemizin her ferdine de gösterdim.  Hiç kimse ayrısında ayırım yapmadım ve makamımın kapısı daima yediden yetmişe herkese açık oldu. Çünkü bizlerin sırtında ağır bir yük ve sorumluluk var. Bu sorumlulukların bilinciyle İlçemize hizmet etmek amacıyla çıktığımız bu kutsal yolda, bizlere hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen siz aile büyüklerme, akrabalarıma ve Çaldıran halkına çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Davetlilerle tek tek ilgilenen Başkan Şefik Ensari, yemekten sonra aile büyükleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Başkan Ensari’den anlamlı dayanışma örneği

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.