Acun Ilıcalı, Survivor’ın sezon maliyetini açıkladı

TV8 ekranlarının efsane yarışması Survivor All Star 2024 için geri sayım başladı. Katıldığı canlı yayında yarışmayla ilgili konuşan Acun Ilıcalı, “Survivor sportif bir şov. Survivor’ın bir sezonu 12-13 milyon dolara mal oluyor” dedi.

Acun Ilıcalı, Survivor’ın sezon maliyetini açıkladı
Yayınlama: 31.12.2023
A+
A-

Uzun yıllardır yayınlanan Survivor 2024’te All Star bölümleriyle ekrana gelecek. Cüneyt Özdemir’in yayınına konuk olan Acun Ilıcalı, 1 Ocak’ta ekrana gelecek olan yarışmanın bir sezonunun 13 milyon dolara çekildiğini söyledi.

“DOMİNİK CUMHURBAŞKANIYLA YAKIN İLİŞKİMİZ VAR”

Yayında Survivor’la ilgili konuşan ve yarışmacılara performans gösterebilmeleri için haftalık az bir öğün verildiğini belirten Ilıcalı, “Survivor sportif bir şov! Futbol sezonu gibi. Survivor’ın bir sezonu 12-13 milyon dolara mal oluyor, bunu yapabilmemiz için sürenin biraz uzun olması gerekiyor. Dominik cumhurbaşkanıyla yakın bir ilişkimiz var çünkü ülkeye sağladığımız katkının da farkındalar Dominikliler. Bizi iyi karşılıyorlar, Dominik’i tanıtıyoruz bir yandan da” dedi.

1 Ocak’ta yayın hayatına başlayan olan Survivor’ın sunuculuğunu yine Acun Ilıcalı ve Murat Ceylan üstlenecek.

MAVİ TAKIMNefise KarataySeda Ocak Begüm Yücetan Sahra IşıkSeda AktuğluDamla CanHakan HatipoğluYiğit PoyrazYasin ObuzÖzgür TetikYunus EmreOgeday Girişken

Acun Ilıcalı, Survivor'ın sezon maliyetini açıkladı: 13 milyon dolara mal oluyor

KIRMIZI TAKIMPınar SakaMerve AydınNagihan KaradereGizem MemiçAleyna KalaycıoğluBerna CanbeldekDoğukan MançoFurkan KızılayErsin KorkutSercan YıldırımTurabiBozok GörenNihat Altınkaya

Acun Ilıcalı, Survivor'ın sezon maliyetini açıkladı: 13 milyon dolara mal oluyor

Kaynak : Haberler

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.