Magazin

Magazin Dünyasında son dakika gelişmeleri anlık haberdar olmak için bizi takip edin.

Magazin Haberleri

Magazin Haberleri kategorimizde, ünlülerin en son olaylarını ve eğlence dünyasındaki gelişmeleri takip edin. Moda, sinema, müzik ve pop kültürle ilgili öne çıkan haberleri kısa ve öz bir şekilde sizlere sunuyoruz. Magazin dünyasının renkli atmosferine hızlı bir giriş yapın, ünlülerin günlük hayatına dair ilginç detayları kaçırmayın. Magazin Haberleri ile eğlenceye dair her şeyi yakından takip edin.

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, sağlık sorunları nedeniyle cezaevinde 37 kiloya kadar düştü. Candan'ın cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun ardından tahliyesine karar verildi.
27.04.2024
16 sezon yer aldığı Arka Sokaklar'a geri dönen Şevket Çoruh, dizideki partneri Oya Okar'ın da yeniden kadroya dahil olduğunun müjdesini verdi.
27.04.2024
ATV ekranlarında yayınlanan Ateş Kuşları'nın ardından Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak dizisi için de final kararı alındı. Ben Bu Cihana Sığmazam 68. bölümde, Aldatmak ise 71. bölümle ekran macerasını noktalayacak.
27.04.2024
Urfa'dan gelen anne, 14 yaşındaki kızının kaçırıldığını söyleyerek Esra Erol'da programında yardım istedi. Kızları için kayıp başvurusunda bulunan ailenin, çocuklarını 100 bin TL başlık parası karşılığında akrabalarına verdiği ortaya çıktı.
26.04.2024
Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde dokunulmazlık oyununda mücadele eden Nefise'nin sırtına kırılan seramik düştü. Oyun alanına giren sağlık ekipleri, Nefise'nin sırtında oluşan kesiklere müdahale etti.
26.04.2024
Kasım ayında tutuklanan Nihal Candan, cezaevinde geçirdiği zor günler nedeniyle psikolojisi bozulunca anoreksiya hastası oldu. Cezaevini protesto etmek için yemek yemeyen Candan 37 kiloya kadar düştü.
26.04.2024
TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin setinde saç asistanı olarak çalışan Zeynep Çetinkaya'nın kendisini zorla öpmeye çalışarak taciz eden makyaj şefi Kardelen Özbek'e dava açtığı ortaya çıktı. Sivrihisar Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davada Kardelen Özbek suçlu bulundu.
26.04.2024
Son olarak Camdaki Kız dizisinde rol alan başarılı oyuncu Feri Baycu Güler, Sandık Kokusu'nun kadrosuna dahil oldu. Oyuncu dizide Hülya rolünü oynayacak.
25.04.2024
Başarılı şarkıcı Haluk Levent, Adana konserinde kanserle mücadele eden ablasını sahneye çıkardı. Ablasıyla sahnede karşılıklı çiftetelli oynayan Levent, "Ablamın beyin tümörü sonrası saçları da gitti. İkimizin de saçları kısacık" dedi.
25.04.2024
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, evinde 5 bin TL kiraya oturan kiracısıyla yaşadığı soruna isyan ederek "Ben orayı milletin ağız kokusunu çekerek krediyle aldım.
25.04.2024
Şeytan Marka Giyer, Kara Şövalye Yükseliyor ve Yıldızlararası gibi başarılı yapımlarla tanınan ABD’li oyuncu Anne Hathaway, bir filmin oyuncu seçmelerinde 10 erkeği öpmek zorunda kaldığını söyledi.
24.04.2024