Van’daki korkunç kazada yaralı sayısı 27’ye yükseldi

Van-Bitlis karayolunda sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ilk bilgilerden sonra yaralı sayısı 20 olarak açılandı . son gelen bilgilere göre ise bu sayı 27 olarak güncellendi.

Van’daki korkunç kazada yaralı sayısı 27’ye yükseldi
Yayınlama: 22.01.2024
Düzenleme: 22.01.2024
A+
A-

Van’ın Gevaş ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaralananların sayısı 27’ye yükseldi.

Edinilen bilgiye göre, kaza, Van-Bitlis karayolu üzerinde bulunan Göründü Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 30 AAE 285 plakalı yolcu midibüsü devrildi. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık, jandarma, polis, UMKE, AFAD ve Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı Gevaş Grup Amirliği ekipleri sevk edildi. Midibüsten çıkarılan 4’ü çocuk 27 yaralı, ambulanslarla Van’daki değişik hastanelere kaydırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazaya ilgili tahkikat başlatıldı.

Van’da trafik kazasındaki yaralı sayısı 27’ye yükseldi


KAZA NASIL OLMUŞTU İLK HABERİ OKU


Yolcu midibüsü şarampole devrildi: 20 yaralı

Van’ın Gevaş ilçesinde yolcu midibüsünün şarampole devrilmesi sonucu 20 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, kaza, sabah saatlerinde Van-Bitlis kara yolu üzerindeki Göründü Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen bir firmaya ait 30 AAE 286 plakalı yolcu midibüsü, bilinmeyen bir sebepten dolayı kontrolden çıkarak şarampole devrildi.

Kasada yaralanan 20 kişi, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen UMKE, AFAD, polis, jandarma ve 112 Acil Servis ekipleri tarafından ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.