Van’da tekstil fabrikaları hızla büyüyor

Vali Balcı, Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tekstil fabrikaları inşaatlarında incelemelerde bulundu.

Van’da tekstil fabrikaları hızla büyüyor
Yayınlama: 23.01.2024
A+
A-

Van Valisi Balcı: Van’da tekstil fabrikaları hızla büyüyor

Van Valisi Ozan Balcı, yapımı devam eden tekstil fabrikalarını ziyaret etti. Van Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan tekstil fabrikaları inşaatlarında bir süre incelemelerde bulunan Vali Balcı, burada yaptığı açıklamada 4 fabrikanın kısa sürede tamamlanacağını ve 3 yeni fabrikanın da temelinin atılacağını belirterek, fabrikalarda 2 bin 500 gencin istihdam edileceğini söyledi.

Van Valisi Balcı: Van’da tekstil fabrikaları hızla büyüyor

Van Valisi Ozan Balcı, yapımı süren tekstil fabrikaları inşaatlarını ziyaret ederek yetkililerden son durum hakkında bilgi aldı.

Van Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Tekstil Fabrikaları Hızla Tamamlanıyor. Vali ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Ozan Balcı, Valilik ve Büyükşehir Belediyemiz tarafından yaptırılan tekstil fabrikalarının inşaatlarında incelemelerde bulundu. İnşaatların son durumu hakkında yetkililerden bilgi alan Valimiz, 4 fabrikanın kısa sürede tamamlanacağını ve 3 yeni fabrikanın da temelinin atılacağını belirterek, fabrikalarda 2500 gencin istihdam edileceğini söyledi.”

Van’da tekstil fabrikaları hızla büyüyor

TEKSTİL FABRİKALARINDA ÜRETİM BAŞLADI

Van Valisi Ozan Balcı, Organize Sanayi Bölgesinde Sanayi ve Ticaret Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı katkılarıyla yaptırılan ve üretime başlayan tekstil fabrikalarında incelemelerde bulundu. Fabrika yetkilisinden bilgi alan Valimiz, üretilen ürünleri inceleyerek çalışanlara kolaylıklar diledi.

 

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.