Van’da Motosikletli Yunus Timleri suçluların peşinde

Van’da Polis Ekiplerince Yapılan Çalışmalar Sonucunda suçları olan ve aranan 26 Kişi Tutuklandı.

Van’da Motosikletli Yunus Timleri suçluların peşinde
Yayınlama: 06.02.2023
Düzenleme: 06.02.2023
A+
A-

Van’da polis ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda 26 kişi tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, il genelinde kamu düzenin sağlanması için suç ve suçlularla mücadele çerçevesinde hırsızlık suçu işleyen, 6136 sayılı Kanuna Muhalefet olayları ve aranan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi.

Van’da değişik suçlardan 26 kişi tutuklandı

Van’da değişik suçlardan 26 kişi tutuklandı

Açıklamada, “Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerimizce yapılan çalışmalar neticesinde; toplam 40 yıl hapis cezası bulunan 25 şahıs yakalanmış, 18 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır.

Van’da değişik suçlardan 26 kişi tutuklandı

Hırsızlık suçundan elde edildiği tespit edilen; 1 adet cep telefonu ve 1 adet valiz ele geçirilmiştir. Hırsızlık suçlarına karışan 10 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapılmış, 8 şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır. 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet olaylarında; 3 adet silah ve 25 adet fişek ele geçirilmiştir.

Van’da değişik suçlardan 26 kişi tutuklandı

Motosikletli Yunus Timleri tarafından yapılan çalışmalarda; 6 aranan şahıs yakalanmış, 1 adet kurusıkı tabanca, 1 adet hacizli araç ve hırsızlık ürünü muhtelif malzemeler ele geçirilmiştir. Devriye Ekipler Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ise 8 aranan şahıs yakalanmıştır” denildi.


BAŞKA HABER OKU


Van’da terör operasyonları

Van’da terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonda 20 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik yürütülen çalışmaların devam ettiği belirtildi. Açıklamada, “30 Ocak-5 Şubat 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütü soruşturmalarında 18, FETÖ/PDY terör örgütü soruşturmalarında 1 ve Dini İstismar Eden Terör Örgütü soruşturmalarında ise 1 şahıs olmak üzere toplam 20 şahıs hakkında gerekli yasal işlemler yapılmıştır” denildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.