Van’da Kışa Hazırlık Toplantısı

Van Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında meydana gelebilecek aksaklıklara mahal vermemek için kışa hazırlık toplantısı gerçekleştirdi.

Van’da Kışa Hazırlık Toplantısı
Yayınlama: 29.11.2023
Düzenleme: 29.11.2023
A+
A-

Kış hazırlıklarını tamamlayan Van Büyükşehir Belediyesi, kış aylarında karla mücadele konusunda alınacak tedbirler, eksiklik ve ihtiyaç hissedilen konularda gerekli koordinasyonun sağlanması amacıyla kışa hazırlık toplantısı yaptı.

Van’da kışa hazırlık toplantısı

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özvan Başkanlığında Belediye binasında gerçekleştirilen toplantıya kurum amirleri, ilgili daire başkanları ve ilçe belediyelerinin yetkilileri katıldı.

Van’da kışa hazırlık toplantısı

Toplantıda karla mücadele noktasında yapılan hazırlıklar, malzeme, ekipman, güzergahlar ilçe belediyeleri ile koordinasyon konuları ele alındı.

Konuyla ilgili konuşan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Özvan, kış aylarının Van için zorlu geçtiğini belirterek, bu nedenle karla mücadele konusunda gerekli tedbirlerin alınması gerektiğini söyledi.

Van’da kışa hazırlık toplantısı

Toplantıda karla mücadele konusunda ilçe belediyeleriyle ortak çalışma yapılması, güzergahların önceden belirlenmesi ve ekipmanların hazır bulundurulması kararlaştırıldı.

Toplantı, soru ve cevapların ardından sona erdi..

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.