Van’da görkemli düğün

Van’ın tanınmış eşraflarından Gravi aşiretine mensup Aydın Yurtsever’in oğlu, doktor Ulaş Yurtsever ile İstanbul’da avukatlık ve arabuluculuk yapan aslen Bitlis – Tatvanlı olan Deniz Katar çifti uzun süredir olan birlikteliklerini resmi olarak taçlandırarak nikah masasına taşıdı.

Van’da görkemli düğün
Yayınlama: 16.10.2023
A+
A-

Yurtsever ve Katar çifti dünyaevine girdi

Vanlı Doktor Ulaş Yurtsever ile Avukat Deniz Katar çifti görkemli bir düğünle dünyaevine girdi.

Van Çırağan Sarayı’ndan düzenlenen düğün törenine siyasi partisinden, STK’sına; bürokrasiden, iş dünyasına yüzlerce davetli katıldı. Çalınan Kürtçe ve Türkçe müzikler eşliğinde geç saatlere kadar halaylar çekildi.

Van'da görkemli düğün

Damadın Babası Aydın Yurtsever, çifte bir ömür boyu mutluluk dileyerek, “Bugün çok mutlu bir güne tanıklık ve şahitlik ettik. Böylesi güzel bir günde dostlarımız, akrabalarımız, arkadaşlarımız bizleri yalnız bırakmadı. Kendilerine şükranlarımı sunuyorum. Gençlerimiz birbirini görmüş, beğenmiş, sevmiş. Bize de mutluluklarına ortak olmak ve bu güzelliği paylaşmak düşer. Kendilerine bir ömür boyu mutluluk diliyorum. Özellikle tüm zor şartlarda ve koşullarda dayanışma içinde olsunlar. Yuvanın kıymetini bilsinler. Düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan, uzaktan, yakından bu merasime iştirak eden herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Van'da görkemli düğün

Damadın kardeşi diyetisyen Onurcan Yurtsever ise, özel günlerin dost ve akrabalarla anlam kazandığını belirterek, “Aylardır tatlı bir telaşın ve koşuşturmanın içerisindeydik. Serin bir sonbahar akşamında güzel bir düğünle bu özel an’a tanıklık ettik. Tabi abimle İstanbul’da son birkaç yıldır ev arkadaşlığı da yaptık. Hem bir ev arkadaşının hem de bir abinin bu mutlu gününde yanında olmak ayrıca gurur verici. Genç çiftimize bir ömür boyu mutluluk diliyorum, konuklarımıza da çok teşekkür ederim bizi yalnız bırakmadılar” dedi.

Düğün, takı merasimi ile son buldu.

GazeteVAN

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.