Van’da çığ düşme anı saniye saniye görüntülendi

SON DAKİKA HABER ile Van’ın Bahçesaray ilçesinde gelen çığ, vatandaşlar tarafında böyle kaydedildi. görüntü çeken vatandaş ise üzerine gelen çığdan son anda kurtuldu

Van’da çığ düşme anı saniye saniye görüntülendi
Yayınlama: 27.01.2024
Düzenleme: 27.01.2024
A+
A-

Van’ın Bahçesaray ilçesinde gelen çığ, vatandaşlar tarafında böyle kaydedildi. Görüntü çeken vatandaş ise üzerine gelen çığdan son anda kurtuldu.

Bir haftadan bu yana belli aralıklarla Doğu Anadolu Bölgesi’ni etkisi altı alan kar yağışı hayatı olumsuz yönde etkilerken, yüzlerce yerleşim yerinin de yolu ulaşıma kapandı. Karayolları 11. Bölge Müdürlüğü, Van Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ilçe belediye ekipleri yolların açılması için yoğun bir mesai harcıyor. Kar yağışı en çok yüksek kesimleri etkiledi. Etkilenen yerleşim yerleri arasında ise yaklaşık 2 aydır yolu kapalı bulunan Bahçesaray ilçesi. Yoğun kar yağışı ve çığ tehlikesinden dolayı kapalı bulunan yol, vatandaşlar Van’a Bitlis’in Hizan ilçesi üzerinde gidip geliyor. Yoğun kar yağışının yaşandı Bahçesaray ilçesi Altındere Mahallesi’ne bağlı Dikmetaş mezrasına gelen çığ, vatandaşlar tarafından cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Görüntü çeken vatandaş ise üzerine gelen çığdan son anda kurtuldu. Çığın geldiği bölgede kimsenin olmayışı büyük bir facianın eşiğinden dönüldü.

Bahçesaray ilçesinde çığ böyle geldi

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.