Van Emniyeti’nden Bilgilendirme Çalışması

Van Emniyet Müdürlüğü, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından “Emniyetli ol, emniyette ol” sloganıyla Edremit ve Tuşba ilçelerinde bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi.

Van Emniyeti’nden Bilgilendirme Çalışması
Yayınlama: 14.06.2023
A+
A-

Van Emniyet Müdürlüğü tarafından “Emniyetli ol, emniyette ol” sloganıyla yeni bir bilgilendirme çalışması başlatıldı. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personeli tarafından gerçekleştirilen bu çalışma, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlendi.

Van Emniyeti'nden Bilgilendirme Çalışması

Edremit ve Tuşba ilçeleri sahil bandı ile Van AVM’de gerçekleştirilen bilgilendirme çalışmasında, “KADES (Kadın Acil Destek)” uygulaması, boğulma, hırsızlık ve 112 İhbar Hattı konuları hakkında detaylı bilgiler paylaşıldı. Bu önemli konuların vatandaşlarla interaktif bir şekilde paylaşıldığı çalışmada, toplamda 1925 vatandaş bilgilendirildi.

 

Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların huzur ve güvenliği için bu tür bilgilendirme çalışmalarının düzenli olarak devam edeceğini belirtti. “Emniyetli ol, emniyette ol” sloganının da hedeflediği gibi, bu çalışmaların hedefi, vatandaşların güvenli bir çevrede yaşamalarını sağlamak ve toplum huzurunu artırmaktır.

vanolay

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.