Van Emlakçılar Derneğin yeni başkanı belli oldu

Van Emlakçılar Derneği’nin Olağan Kongresi,Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) toplantı salonunda gerçekleştirildi. Kongrede, mevcut başkan yeniden başkanlığa seçildi.

Van Emlakçılar Derneğin yeni başkanı belli oldu
Yayınlama: 05.01.2024
A+
A-

Yeni Başkan Özdek, yaptığı konuşmada, emlakçıların yaşadığı sorunları ele aldı. Merdiven altı kiralama olaylarının ve emlakçılar dışında aracıların araya girmesinin emlakçıların işleyişine engel olduğunu belirten Özdek, kira fiyatlarına da düzenleme getirilmesi gerektiğini ifade etti.

Vanlı emlakçıların yaşadığı sorunları ele aldığını emlakçıların işleyişine engel olan durumların var olduğuna değinen Başkan Özdek “Bizler ev ve kira fiyatlarını belirliyoruz, fakat çoğu yerde merdiven altı kiralama olayı ya da emlakçılar dışında aracılar araya girebiliyor. ” dedi.

KAPICILAR EMLAKÇI OLMUŞ

ÖZDEK,” birde kapıcılar özellikle de son zamanlarda emlakçıların işine ciddi manada engel olmaya başladı. Bu durumun önüne geçmek zorundayız, kira fiyatlarına da düzenleme getirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Emlakçılar piyasasında fiyat değişkenliği olabiliyor, bizlerin bunlara düzenleme getirmesi gerekiyor.”

Van’da emlak sektörünün daha iyi bir noktaya gelmesi için çaba göstereceğini belirteren Özdek, yeniden başkan seçilmesinin ardından önümüzdeki günlerde daha etkin şekilde çalışacaklarını dile belirtti.

 

Orhan Özdek kimdir?

1970 yılında Van’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Van’da tamamladı. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladı. 1992 yılından beri emlak sektöründe faaliyet gösteriyor. 2015 yılından beri Van Emlakçılar Derneği Başkanlığı görevini yürütüyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.