Tepkilerin Odağı VASKİ

Van’da aylardır su kesintileri yaşanırken, bu defa yaşanacak bu kesintisi farklı bir boyut aldı. Vanlılardan tepki yağdı.

Tepkilerin Odağı VASKİ
Yayınlama: 09.08.2023
Düzenleme: 09.08.2023
A+
A-

VASKİ’nin 6 günlük su kesintisine Vanlılardan büyük tepki: İşte o yorumlar

Van’da aylardır su kesintileri yaşanırken, bu defa yaşanacak bu kesintisi farklı bir boyut aldı. VASKİ, dün yaptığı açıklamada kentte 6 gün boyunca su kesintisine gidileceğini duyururken, çok sayıda vatandaş sosyal medya hesabından paylaşım yaparak VASKİ’ye tepki gösterdi. İşte VASKİ’nin su kesintisi paylaşımına yapılan yorumlar…

Van’da aylardır süren su kesintileri vatandaşı mağdur etmeye devam ederken, VASKİ dün yaptığı açıklamada bazı ilçelerde 6 günlük su kesintisine gidileceğini duyurdu. Bu duyurunun ardından VASKİ’ye sosyal medya hesaplarından onlarca tepki paylaşımı yapıldı.

VAN’DA 6 GÜN BOYUNCA SULAR KESİLECEK

Van’da su krizi büyümeye devam ederken, VASKİ dün yaptığı duyuruda, Gürpınar Bejingir kaynağından kente gelen 1500’lük ana içme suyu isale hattındaki; toplam 5 adet arızanın giderilmesi için isale hattının tamamında çalışma yapılacağından dolayı kaynaktan su kapatılarak bakım-onarım çalışması yapılacağını ve 6 gün su kesintisine gidileceğini açıkladı. Bu duyurunun ardından Vanlılardan tepkiler gecikmezken, VASKİ’nin sosyal medya hesaplarına da yorum yağdı.

VANLILARDAN VASKİ’YE YORUM YAĞDI…

İşte VASKİ’nin su kesintisi paylaşımına yapılan yorumlar:

“15 Ağustos saat 14:00 da VASKİ önünde buluşuyoruz. Bu rezalete dur demenin vakti geldi.”

“Bütün şehrin ayaklanması lazım böyle saçmalık mı olur?”

“Milletle dalga geçer gibi tankerle takviye yapılacakmış. Bu yazın ortasında 6 gün kısa bir süre mi?”

“Arkadaş 6 gün ve neredeyse şehrin tamamı hangi akıl hangi mantık…”

“Koca şehirde 6 gün su kesintisi olur mu? Yaz günü insanlar 6 gün nasıl dayanacak?”

“Yıl olmuş 2023, 6 gün su kesintisi olacak diyorlar. Sanki 6 saatmiş gibi. Eliniz değmişken 6 ay yapın, ne de olsa sudan bahsediyoruz elzem bir ihtiyaç değil sonuçta.”

“6 gün su yok Afrika Kıtasında mı yaşıyoruz planlamanız harika! VASKİ yönetimini liyakat ve yeterliliklerinden ötürü tebrik ediyorum.”

“6 gün ne demek şaka mı dalga mı geçiyorsunuz?”

İŞTE KESİNTİYE GİDİLECEK MAHALLELER…

EDREMİT İLÇESİNE BAĞLI; Eski Cami Mahallesi, Yeni Cami Mahallesi, Eski TOKİ, Elmalı Mahallesi, Mülk Mahallesi, Çiçekli Mahallesi, Kıyıcak Mahallesi, Dilkaya Mahallesi, Enginsu Mahallesi, Andaç Mahallesi, Dönemeç Mahallesi, Köklü Mahallesi, Yeni Mahalle, Köprüler Mahallesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi, Süphan Mahallesi, Kavurma Mahallesi, Memursen TOKİ, Kurubaş mahallesinde zorunlu su kesintisi yaşanacak.

İPEKYOLU İLÇESİNE BAĞLI; Karşıyaka Mahallesi, Hacı Bekir Mahallesi, Bostaniçi TOKİ, Kevenli TOKİ, Serhat Mahallesi, Şerefiye Mahallesi, Vali Mithat Bey Mahallesi, Buzhane Mahallesi, Seyyit Fehim Arvasi Mahallesi, Bostaniçi Mahallesi, Esenler Mahallesi, Sıhke TOKİ, Alipaşa Mahallesi, Cevdetpaşa Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Hafiziye Mahallesi, Bahçıvan Mahallesi mahallesinde zorunlu su kesintisi yaşanacak.

TUŞBA İLÇESİNE BAĞLI; Şemsibey Mahallesi, Kalecik TOKİ, Organize Sanayi, Oto Sanayi, Altıntepe Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Beyüzümü Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Seyrantepe Mahallesi ve Akköprü Mahallesi mahallesinde zorunlu su kesintisi yaşanacak.

GEVAŞ İLÇESİNE BAĞLI; Uğurveren Mahallesi, Atalan Mahallesi, Selimiye Mahallesi, Bahçelievler Mahallesi mahallesinde zorunlu su kesintisi yaşanacak.

 

Kaynak: ŞEHRİVAN GAZETESİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.