Pazar günü Edremit’te buluşalım!

Van’da festival ve etkinlikler sezonu hız kesmeden devam ederken kentin göz bebeği Edremit Belediyesi de 5’nci Bisiklet Festivaline hazırlanıyor. Geleneksel hale gelen bisiklet festivaline belediye bir kez daha ev sahipliği yapacak.

Pazar günü Edremit’te buluşalım!
Yayınlama: 22.09.2023
A+
A-

Haydi, Edremit’te haydi bisiklet festivaline!

Van’da festival ve etkinlik sezonu devam ediyor. . Van’ın uluslararası ve ulusal alandaki en renkli ve dikkat çeken festivallerinin adresi olmaya başlayan Edremit, 5’nci Bisiklet Festivali’ne hazırlanıyor. Belediye, renkli bir festivale daha ev sahipliği yapacak.

FESTİVAL PAZAR GÜNÜ BAŞLAYACAK!

Edremit Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda, “Edremit 5. Bisiklet Festivali Başlıyor. Avrupa Hareketlilik Haftasında sağlık ve çevremiz için pedal çevirin. Avrupa Hareketlilik kapsamında Van Gölü sahilinde yapılacak bisiklet turu etkinliğine herkes davetlidir. Unutma! Bisiklet kullanımını arttırarak doğayı koruyabilir, gelecek nesillere temiz bir çevre bırakabilirsiniz. 24 Eylül Pazar günü saat 12:00’de Bahçeşehir Koleji önünden başlayacak olan etkinlik, Edremit Sahil Kent Meydanı’nda bitecek. Edremit 5. Bisiklet Festivalimize bekliyoruz.” Denildi.

Pazar günü Edremit’te buluşalım!

şehrivan

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.