OneDrive (Microsoft SkyDrive) ile Verilerinizi Kolayca Yedekleyebilirsiniz !

OneDrive, Microsoft’un 2007 yılında piyasaya sunduğu çevirimiçi dosya paylaşma ve depolama yazılımıdır. Kişisel bulut depolama hizmeti veren program SkyDrive’n yenilenmiş versiyonu olarak karşımıza çıkmıştır.

OneDrive (Microsoft SkyDrive) ile Verilerinizi Kolayca Yedekleyebilirsiniz !
Yayınlama: 29.07.2023
A+
A-

Xbox, Windows Phone, Windows, Android, Mac OS, iOS sistemlerinde çalışan OneDrive (Microsoft SkyDrive) yazılımını tablet, telefon, bilgisayarlarda kullanabilirsiniz. Microsoft hesabı ile üyelik hesabının otomatik olarak oluşturulabildiği yazılımda, sunulan Türkçe’nin de dahil olduğu çok sayıda dil desteği, milyonlarca kullanıcıya ulaşmasına katkı sağlamıştır. Bulut tabanlı hizmet veren OneDrive yazılımında belge, video, resim, müzik, ses, fotoğraf, Office belgeleri ve PDF gibi farklı formatlardaki dosyaları, klasörleri güvenli şekilde yedekleyerek, koruma altına alabilirsiniz. Konum ve cihaz fark etmeksizin verilerinize ulaşmanın kolay yolunu sunan yazılımda hareket halindeyken dahi dosyalarınızda değişiklikler ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

Microsoft Office 365, Share Point ve Teams ile entegrasyonu olan OneDrive sayesinde projelerdeki ekip çalışmalarınızı kolaylaştırabilirsiniz. Projeye dair tüm belgeleri platformda paylaşarak, arkadaşlarınızın erişmesini sağlayabilirsiniz. Outlook ile de bağlantısı olan yazılım ile verilerinizi güvenli şekilde e-posta ile arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Hassas veya kişisel verileri korumanın önemli bir yolu olan yazılımda güvenlik ön plandadır. Yüksek güvenlik önlemleriyle birlikte Personal Vault gibi ekstra güvenlik önlemlerini kullanarak, verilerin daha güvenli saklanmasını sağlayabilirsiniz. Kurumsal şirketlerin kullanımı içinse ekstra yönetici özelliklerine sahip yazılım gelişmiş niteliklere sahiptir.

5 GB’a kadar ücretsiz depolama hizmeti sunan OneDrive yazılımı Google Drive, IDrive, Fbackup ve GoodSync bulut depolama hizmetleri ile yarış içerisindedir. En büyük rakibi olan Google Drive 15 GB ücretsiz depolama hizmeti ile öne çıkarken OneDrive yazılımı ise DICOM, 3D ve CAD dosyaları için 250’den fazla zengin önizleme aracı ile ön plana çıkmaktadır.

OneDrive yazılımının bazı özellikleri ;

• Çoklu format desteği
• Çapraz platform
• 5 GB ücretsiz depolama hizmeti
• Microsoft Office 365, Share Point ve Teams ile entegrasyon
• Personal Vault gibi ekstra güvenlik önlemleri
• Çoklu dil desteği
• 3D, DICOM ve CAD dosyaları için destek
• Tarayıcı entegrasyonu
• Güvenli e-posta paylaşımı

OneDrive, Fbackup, Google Drive, IDrive ve GoodSync başta olmak üzere bulut depolama yazılımlarının en güncel versiyonlarını, https://www.indiriste.com/ sitesinden edinebilirsiniz.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.