Kulislerde Van Büyükşehir için İsmail Say sesleri

Van’da Büyükşehir ve ilçe başkan aday adaylığı başvuru sürecini tamamlayıp temayül, kamuoyu araştırmaları ve aday belirleme sürecini başlatan AK Parti’de büyük bir heyecan yaşanıyor.

Kulislerde Van Büyükşehir için İsmail Say sesleri
Yayınlama: 26.11.2023
A+
A-

İl ve ilçe teşkilatlarında, kulislerde birçok isim konuşulurken mevcut adaylarla birlikte olası diğer adaylar da adından sıkça söz ettiriyor. İşte Van kulislerinde çokça konuşulan o isim…

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu yapan 5 isim resmi başvuru yaparken bu isimler dışında bazı eski vekiller ve mevcut bazı siyasetçilerin de adı konuşuluyor.

SAY’İN İSMİ KULİSLERDE ÇOK KONUŞULUYOR

Bu isimler arasında kamuoyunda adı en çok zikredilen ve Büyükşehir adaylığı için konuşulan isimlerin başında Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say geliyor. Edremit Belediye başkanlığını yürüten ve Mart 2024’te görev süresi dolacak olan Say’ın ilçe için doğal adaylardan birisi olarak gösterilmesinin yanında adı Edremit’ten çok Büyükşehir için konuşuluyor.

 

KAMUOYUNDA KABUL GÖRECEK İSİMLERDEN BİRİSİ OLARAK ZİKREDİLİYOR

Edremit’teki başarılı sürecinin ardından Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı’nda da başarılı işler yapabileceği beklentisi oluşan Say’ın adı kulislerde çokça tartışılırken, belediye başkanlığı tecrübesi, AK Parti teşkilatları ve halkla olan iyi ilişkileri ve vizyonu ile büyükşehiri kazanabilecek isimlerden birisi olarak görülüyor.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.