Fırat Kuvetli: Tuşba Kentsel Dönüşümün merkezi olacak

Bağımsız Tuşba Belediye Başkan Adayı Fırat Kuvetli, seçim çalışmalarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Fırat Kuvetli: Tuşba Kentsel Dönüşümün merkezi olacak
Yayınlama: 14.03.2024
A+
A-

Bağımsız Tuşba Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Kuvetli, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kuvetli, ilçeye bağlı mahallelerde yurttaşlarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Kuvetli, kırsal mahallelerin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaşma fırsatı bulduklarını belirtti. Mahalle sakinlerinin ilgi ve alakası karşısında duyduğu memnuniyeti dile getiren Kuvetli, desteklerinden dolayı mahalle sakinlerine teşekkürlerini iletti.

Fırat Kuvetli: Tuşba Kentsel Dönüşümün merkezi olacak

Kırsal mahallelerdeki vatandaşların talep ve beklentilerini dikkate alarak projelerini şekillendiren Kuvetli, şehirdeki herkesin yaşam kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi. Seçim çalışmaları boyunca doğrudan halkla iletişim kurarak vatandaşların sorunlarını anlamaya ve çözümler üretmeye odaklanan Kuvetli, bir yandan Tuşba’in geleceği için adımlar atmaya devam ederken öte yandan projelerini basın ve kamuoyuyla paylaşıyor.

 

“YATIRIMCILARI TEŞVİK EDECEĞİZ”

Fırat Kuvetli, resmi X (eski Twitter) hesabından şu ifadelere yer verdi: “Tuşba’nın kıyı şeridi Bardakçı’dan sonra yazlık ve sayfiye alanı. Kıyıya yakın köylerimizde pansiyonculuğu geliştireceğiz. Köylerimiz Ege’deki köyler gibi bu sektörle tanışacak ve para kazanacak. Bu arada Tuşba’da şehir oteli yok. Bununla ilgili yatırımcıları teşvik edeceğiz. #van #YerelSecim2024”

Fırat Kuvetli: Tuşba Kentsel Dönüşümün merkezi olacak

“DEPREME DAYANAKLI YEŞİL ALANI BOL KONUTLAR ÜRETECEĞİZ”

Kuvetli, bir diğer paylaşımında ise kentsel dönüşüme vurgu yaparak “Tuşba Kentsel Dönüşümün merkezi olacak. İlk kentsel dönüşümü Seyrantepe’de başlatacağız. Kentsel dönüşümün sağlıklı olması için belediye bünyesinde Kentsel Dönüşüm Çözüm Ofisi kuracağız. Depreme dayanıklı yeşil alanı bol konutlar üreteceğiz. TUŞBA İÇİN BİZ HAZIRIZ. #van #YerelSecim2024” dedi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.