Erciş İlçesini heyecanlandıran isim aday oluyor

Van’da 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel mahalli seçim heyecanı başladı. Bir taraftan siyasi parti il başkanlıkları tarafından adaylar bir bir açıklanırken diğer taraftan bağımsız adaylar seçim startını vererek seçmenin kapısını çalmaya başladı.

Erciş İlçesini heyecanlandıran isim aday oluyor
Yayınlama: 17.11.2023
Düzenleme: 17.11.2023
A+
A-

Van’da 31 Mart 2024 yılında yapılacak yerel mahalli seçim heyecanı başladı. Bir taraftan siyasi parti il başkanlıkları tarafından adaylar bir bir açıklanırken diğer taraftan bağımsız adaylar seçim startını vererek seçmenin kapısını çalmaya başladı.

Van’da seçim heyecanı başladı. 13 ilçede bağımsız aday ile siyasi parti bünyesinde seçime girecek aday ve aday adayları açıklanırken en gelişmiş ilçelerin başında gelen Erciş İlçesi için kulislerde önemli bir isim konuşuluyor.

2017 yılında Van İpekyolu Belediyesinde görev alan ve ardından Edremit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünde görev yapan Emrah Bozkaya 31 Martta yapılacak seçimlerde Erciş İlçesine aday olacağı kulislerde yer almaya başladı. Edinilen kulis bilgilere göre seçmenler ilçe için en güçlü adayın Emrah Bozkaya olacağını belirtirken, hala aday veya aday adaylığını açıklamayan Bozkaya önümüzde ki günlerde Van’ın en büyük ilçesi için adaylığını açıklaması bekleniyor.

Erciş İlçesini heyecanlandıran isim aday oluyor

“EMRAH BOZKAYA KİMDİR”

1989 Erciş’te doğdu. İlköğrenimi Erciş Fatih Sultan Mehmet İlk Öğretim Okulunda tamamladıktan sonra orta öğrenimi Erciş Lisesi(Y.D.A)’nde tamamladı. 2012 yılında Fırat Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünde yüksek lisans eğitimine devam ediyor. 2012 yılında Tekirdağ’ın Çorlu İlçesinde geri dönüşüm tesisinde sorumlu mühendis olarak meslek hayatına başladı. 2013-2017 yılllarında Van’da Çevre ve İnşaat alanlarında kendine ait bir firma kurarak faaliyetlerine devam etti.

2017-2019 yıllarında İpekyolu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü görevini başarıyla icra etti. 2019 yılında Van Edremit Belediyesinde Fen İşleri Müdürlüğüne başladı, Aktif olarak görevine devam ediyor. Van ve Erciş olmak üzere gönüllü olarak insani yardım yapan dernekler başta olmak üzere, değerler eğitimi, sosyal ve kültürel anlamda çalışmalar yapan sivil toplum kuruluşlarında çeşitli kademelerde görev yapmaya devam ediyor. 2019 yılında Van ilinde aktif olarak faaliyet yürüten 54 sivil toplum kuruluşunun bir araya gelerek oluşturmuş olduğu VAN Sivil Dayanışma İnisiyatifi (VAN SDİ) icra kurulu dönem başkanlığı görevini yürütmüştür. Doğup büyüdüğü topraklara hizmet etmeyi kendisine hedef ve şiar edinmiş olmakla birlikte 31.03.2019 mahalli idareler seçiminde AK PARTİ’den Erciş Belediye başkan aday adayı olmuştur. Mesleki alanda daha yetkin ve etkin işler ortaya koyabilmek amacı ile aşağıda adı geçen sertifika ve seminerlere katılım sağlamıştır.

Girişimcilik (KOSGEB)

Kalkınma ajansları kapsamına giren projelere yönelik eğitim semineri (DAKA)

ISO 9096 Emisyon ölçümleri

Lpg sorumlu müdürlük

Çevre mühendisliği alanında kendisini geliştirmek ve şehrin çevresel anlamda ihtiyaçlarına cevap

verebilmek için aşağıda ismi geçen projelere paydaş olmakla birlikte bazı projelerinde koordinatörlüğünü

yürütmüştür.

Kanalizasyon Projeleri

Su Getirme Projeleri

Arıtma Tesisi Projeleri

Çed ( Çevresel Etki Değerlendirme) projeleri

Sıfır Atık projeleri

Arıtma Tesisi İşletmeleri

Evli olup, iki çocuk babasıdır

 

vanbasın

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.