Edremit Belediyesi’nden yeni bir boykot kararı

Edremit Belediyesi, yerli ve milli ürünlerin desteklenmesi ve yabancı sermayenin azaltılması yönündeki bir adım daha atarak örnek bir davranış gösterdi.

Edremit Belediyesi’nden yeni bir boykot kararı
Yayınlama: 10.11.2023
Düzenleme: 10.11.2023
A+
A-

Edremit Belediyesi, geçtiğimiz günlerde İsrail’in Filistin‘e yönelik saldırılarını protesto etmek amacıyla belediyeye ait tesislerde İsrail menşeli ürünlerin satışını durdurma kararı almıştı. Bu karar, Türkiye’de İsrail’e karşı duyulan tepkinin bir yansıması olarak görülmüştü.

Belediye Başkan İsmail Say’ın talimatıyla yerli ve milli ürünlerin desteklenmesi yönündeki bir adım atarak Türkiye’nin kendi geliştirdiği ve sahip olduğu bir ödeme sistem olan TROY kartına geçme kararı aldı.

Edremit Belediyesi’nin bu kararı, Türkiye’deki diğer belediyelere de örnek olabilir. Belediye yönetimi aldığı kararla çalışanlarının maaş kartlarını anlaşmalı oldukları bankadan TROY kart sistemiyle alacakların duyurdu.

Konuyla ilgili sosyal medya üzerinden yapılan paylaşımda , “Edremit Belediyesi ailesi olarak, Halk Bankası ile yaptığımız görüşmeler neticesinde, çalışma arkadaşlarımızın tüm kartlarının yerli ve milli “TROY” kart sistemine Geçme kararı aldık.” İfadeleri kullanıldı.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.