Beyüzümde Muhtar Adayı Muzaffer İşgörer Değişim şart sloganıyla Dikkat Çekiyor

31 Mart 2024 Yerel seçimleri kapsamında Tuşba İlçesi Beyüzümü Mahallesi’nden muhtar adayı olan Muzaffer İşgörer, mahalle için yapacaklarıyla farklılığını ortaya koyuyor.

Beyüzümde Muhtar Adayı Muzaffer İşgörer Değişim şart sloganıyla Dikkat Çekiyor
Yayınlama: 10.01.2024
A+
A-

Vatandaşın ihtiyaçlarını öncelik edinen aday Muzaffer İşgörer, mahallenin hak ettiği yere ulaşabilmesi için yapılması gereken tek şeyin kendisine verilecek destek olduğunu belirterek bu sefer değişimin şart olduğu söyledi.

Göreve geldiği takdirde katılımcı bir yönetim anlayışı ile mahalleyi mahalleli ile yöneteceğini vurgulayan İşgörer, muhtarlığı ek işi değil tek işi olarak yapacağını vurguladı.

Vanîn Tuşba İlçesine Bağlı Beyüzümü Mahallesi’nin kıymetli sakinleri seslenen işgörer Mahallemizin geleceği için önemli bir kararın eşiğindeyiz. Bu kritik süreçte desteklerinize talibim… Mahallemizi herkesin derdi ile dertlenen samimi bir hizmet anlayışıyla bu göreve aday oldum.

Beyüzümde Muhtar Adayı Muzaffer İşgörer Değişim şart sloganıyla Dikkat Çekiyor

*Altyapı ve Çevre Düzenlemesi

Yolların bakımı, yeşil alanların artırılması ve çöp yönetimi gibi konularda çalışmalar yaparak mahallenin yaşanabilirliğini artırmayı amaçlıyorum.

Gençlik Projeleri

Mahalledeki gençlerin potansiyellerini keşfetmeleri ve geliştirmeleri için destek sağlamak ön planda olacak

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Programları

Mahalle içinde dayanışmayı artırmak için sosyal yardımlaşma programları oluşturmayı. İhtiyaç sahibi ailelere yönelik destek projeleri ile mahalledeki dayanışma kültürünü güçlendirmeyi planlamaktayım.

Başıboş köpek sorunu

Göreve gediğimizde yapacağımız işlerin başında bu köpek sorunu geliyor. Kurumlarla ortak çalışarak bu sorunu ortadan kaldıracağız.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.