Başkan Adayı Oflas, Kırsal Mahallerde Heyecanla Karşılanıyor

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği mahallelerde, coşku ve heyecanla karşılanıyor.

Başkan Adayı Oflas, Kırsal Mahallerde Heyecanla Karşılanıyor
Yayınlama: 03.03.2024
A+
A-

İlçe merkezi ve Kırsal Mahallelerde seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, gittiği mahallerde vatandaşlarla muhabbet edip sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

Hafta içini kent merkezi, hafta sonlarını da kırsal mahallelere ayıran Oflas, Tuşba’ya ve Tuşbalıya yakışan en iyi hizmeti yapmak için sabırsızlandıklarını ifade etti.

Sabahın erken saatlerinde başlayarak Akçaören, Yemlice, Ocaklı, Hıdır, Yeniköşk, Yeniköy, Aşit ve Alabayır mahallelerini ziyaret eden Başkan Adayı Oflas, Tuşba da çok pozitif bir enerji olduğunu, gittikleri her mahallede, çaldıkları her kapıda sıcak bir karşılama gördüklerini vurguladı.

Oflas, “Meclis Üyesi adaylarımız, partililerimiz ve gönüldaşlarımızla birlikte gittiğimiz Mahallelerimizde bizleri onurlandıran bir teveccüh var. Biz bu ilgiye ve alakaya karşı çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz. Gitmediğin yer senin değildir anlayışıyla çalmadık kapı, girilmedik sokak bırakmayacağız. Gönül rahatlığıyla herkesi sevgiyle kucaklayıp muhabbetle selamlaşacağız. Ben bu bölgenin çocuğuyum. Elini sıktığımız, selam verdiğimiz her bir yüzü, her bir ismi tanıyor, bir gönül bağlantısı buluyoruz. O nedenle çok rahatız. Allah’ın izniyle 31 Mart gecesi Tuşba’dan her vatandaş, ‘Süleyman Oflas ile birlikte Belediye’yi ben de yöneteceğim’ diyecektir. Bu vesile ile tüm Mahalle sakinlerimize ilgi, alaka ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.