AK Parti’de aday tanıtımı başladı: Erdoğan’dan son dakika açıklamalar!

Son dakika haberi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşuyor.

AK Parti’de aday tanıtımı başladı: Erdoğan’dan son dakika açıklamalar!
Yayınlama: 18.01.2024
Düzenleme: 18.01.2024
A+
A-

SON DAKİKA HABERİ: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası Congresium’da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda konuşuyor.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkan başlıklar şöyle:

Adaylarımızı şimdiden tebrik ediyorum. Böylece Cumhur İttifakı’ndaki ortağımız MHP adaylarını destekleyeceğimiz 7 vilayetimiz dışındaki tüm adaylarımızı ilan etmiş oluyoruz. Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın tanıtımını da yapacağız. Kimi şehirlere bizzat giderek kimi şehirlerimize de ise genel başkan yardımcılarımızı göndererek ilçe adaylarımızın tanıtımını da kısa sürede tamamlayacağız.

Hedefimiz AK Parti ve Cumhur ittifakı’nda olan belediyeleri tekrar ezici oranla kazanmanın yanında muhalefetin elindeki belediyeleri gerçek belediyecilikle tanıştırmaktır.

SEÇİM BEYANNAMESİ 30 OCAK’TA

30 Ocak’ta da seçim beyannamemizi milletimizin takdirine sunacağız. Seçim takvimine göre aday listelerinin en geç 20 Şubat’ta seçim kurullarına verilmesi gerekiyor. Niyetimiz 20 Şubat’a kalmadan adaylar konusundaki tüm hazırlıklarımızı bitirmektir.

İSTANBUL’DA İLÇE ADAY TANITIMLARI CUMARTESİ BAŞLIYOR

Cumartesi gününden itibaren İstanbul’dan başlayarak ilçe adaylarımızın da tanıtımını yapacağız.

Biz asla şehirlere hiçbir şey vermedikleri halde çeşitli sembollerin arkasına saklanarak koltuklarını koruma derdine düşenlerden olmadık olmayacağız. Milletimize karşı en küçük bir yanlışı olanın yeri AK Parti değildir.

“HAZIRIZ VE KARARLIYIZ”

Salona, “Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazırız, kararlıyız” yazılı pankart asıldı.

Platformun arkasındaki led ekranda ise “Hazırız, kararlıyız” yazısı ile AK Parti ve Türkiye Yüzyılı amblemleri yer aldı.

Salonun dışında basın mensuplarının canlı yayın yapabilmesi için alanlar oluşturuldu.

Toplantı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan’ın salona gelişiyle başladı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programa, AK Parti MYK ve MKYK üyeleri, bazı kabine üyeleri, milletvekilleri ile AK Parti ve MHP İl Başkanları katıldı.

haber7

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.