Yeni dizisi İnci Taneleri ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi İnci Taneleri için geri sayım devam ediyor. Başrollerini Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka’nın paylaştığı dizi, izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.

Yeni dizisi İnci Taneleri ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Yayınlama: 23.12.2023
A+
A-

Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği BKM Yapım imzalı dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. Bu kapsamda izleyiciler yeni yapımın oyuncu kadrosu, konusu ve hikayesi gibi detayları araştırmaya başlandı. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor, yayın tarihi belli oldu mu? İnci Taneleri dizisi oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte, Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri oyuncuları, konusu ve diziye dair tüm merak edilenler.

 

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan İnci Taneleri dizisi için heyecanlı bekleyiş başladı. Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka gibi oyuncuları buluşturan dizinin merakla beklenen ilk tanıtımı bu akşam görücüye çıktı. Bu noktada dizinin yayın tarihi, konusu ve oyuncuları merak edilip araştırılmaya başlandı. BKM Yapım imzalı dizi; insanları birbirine bağlayan pamuk ipliği üzerine bir hikâyeyi seyirci ile buluşturacak. Peki, İnci Taneleri dizisi ne zaman başlıyor, hangi tarihte? Kanal D’nin yeni dizisi İnci Taneleri oyuncuları kimler, konusu nedir? İşte, diziye dair tüm detaylar…

İNCİ TANELERİ DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR, HANGİ TARİHTE?

Yönetmen koltuğunda Şenol Sönmez’in oturduğu İnci Taneleri dizisinin yayın tarihi henüz açıklanmadı. Konu ile ilgili açıklama geldiğinde haberimizde yer verilecektir.

Yeni dizisi İnci Taneleri ne zaman başlıyor, konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

İNCİ TANELERİ DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Yılmaz Erdoğan, senaryosunu yazdığı dizide yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ isimli karaktere hayat verecek.

İki yıl boyunca özverili bir hazırlık sonucu ortaya çıkan İnci Taneleri, hapisten çıkan Azem Yücedağ’ın kaybettiklerini bulmaya çalışma öyküsü etkili bir dille ele alınacak.

Yıllar sonra cezaevinden çıkan Azem Yücedağ, kaybettiklerini bulabilecek mi? Acılarla dolu geçmişi, taşıdığı büyük bir sır ve sırtında hayatın yüküyle umudun peşinden koşan Azem, kolyesinden kopmuş, dağılmış inci tanelerini tekrar toplayabilecek mi?

İNCİ TANELERİ DİZİSİ OYUNCU KADROSU

İnsana dokunan hikayesiyle izleyiciyle buluşacak yapımın oyuncu kadrosunda; Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç, Yasemin Baştan, Özgün Çoban gibi isimler yer alıyor.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.