Vandahaber artık WhatsApp Kanallarında!

Van’ın en  güncel haber sitesi olan vandahaber.com WhatsApp kanallarına dahil oldu. Siz de vandahaber.com’u WhatsApp üzerinden takip ederek Van ve Türkiye’de günün en önemli gelişmelerinden herkesten önce haberdar olabilirsiniz.

Vandahaber artık WhatsApp Kanallarında!
Yayınlama: 06.10.2023
Düzenleme: 06.10.2023
A+
A-

WhatsApp, kullanıcıların güncel konuları takip etmelerini sağlayacak olan “Kanallar” özelliğini Türkiye’de kullanıma açtı. Kullanıcılar artık ilgi alanlarına göre beğendikleri WhatsApp kanallarını takip edip anlık olarak durum güncellemeleri alabilecek.

VANDAHABER’İ ARTIK WHATSAPP KANALLARI ÜZERİNDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ!

Geçtiğimiz günlerde yeni bir özelliği ile gündeme gelen WhatsApp oluşturduğu Kanallar bölümünde Van’ın en etkin haber sitesi olan vandahaber.com da dahil oldu.

Toplum hassasiyetlerini gözeten, sağduyulu ve tutarlı habercilik hizmeti sunan vandahaber’i artık WhatsApp kanalları üzerinden takip edilebiliyor.

Vandahaber WhatsApp kanalında

Gündemdeki gelişmeler, Vansporun heyecanı, ekonominin nabzını, teknolojideki gelişmeleri, sağlık ve eğitim alanında öne çıkanları bulabilirsiniz. Bunların yanı sıra magazin dünyasının birbirinden ilginç video ve galeri içeriklerine de anlık olarak ulaşabilirsiniz.

Kullanıcılar ayrıca gündeme dair son dakika haberlerine ve içerikler hakkında benzersiz bir bakış açısıyla tasarlanmış olan www.vandahaber.com WhatsApp kanalında bulabilecek.

Gündemden geri kalmayın | Haber7.com WhatsApp kanalını takip edebilirsiniz.

GÜNDEMDEN GERİ KALMAMAK İÇİN VANDAHABER.COM’U TAKİP EDİN!

Son dakika haberlerinden ve günün en önemli içeriklerinden geri kalmamak için; güçlü, dinamik bir ekibe sahip olan ve sürekli gelişim halinde olan vandahaber.com’u WhatsApp Kanallar’ından takip edebilirsiniz.

www.vandahaber.com‘u takip etmek için şu adımları uygulayın:

1) WhatsApp uygulamasını açın

2) Güncellemeler | Durumlar bölümüne geçiş yapın

3) ‘Kanallar’ başlığının yanındaki ‘+’ simgesine basın

4) Kanal bul seçeneğine tıklayın

5) Arama çubuğuna ‘vandahaber’ yazın.

6) Vandahaber profiline tıklayın

7) ve üstte yer alan ‘Takip Et’ seçeneğine basın.

Ayrıca vandahaber’i WhatsApp kanalını hemen takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.