Spor yorumcuları Vanspor’u konuş

Vanspor, Serik Belediyespor’un Esenler Erokspor’a karşı U-19 kadrosuyla çıkmasını protesto etti. Birçok ünlü isimden tepki toplayan bu karara Spor yorumcusu Ertem Şener de katıldı.

Spor yorumcuları Vanspor’u konuş
Yayınlama: 05.05.2024
A+
A-

TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz Vanspor, Serik Belediyespor’un Esenler Erokspor’a karşı U-19 kadrosuyla çıkmasını protesto etti. Birçok ünlü isimden tepki toplayan bu karara Spor yorumcusu Ertem Şener de katıldı. Vanspor, Serik Belediyespor’un Esenler Erokspor’a karşı U-19 kadrosuyla çıkmasını protesto etti. Birçok ünlü isimden tepki toplayan bu karara Spor yorumcusu Ertem Şener de katıldı. Vanspor, Serik Belediyespor’un Esenler Erokspor’a karşı U-19 kadrosuyla çıkmasını protesto etti. Birçok ünlü isimden tepki toplayan bu karara Spor yorumcusu Ertem Şener de katıldı. Şener, “Vanspor’a yazık değil mi dedi.”

 

Temsilcimiz Vanspor, dün deplasmanda Bursaspor maçı için sahaya çıktı. Karşılaşmanın 21. dakikasında Serik Belediyespor’un genç kadroyla Esenler Erokspor’a karşı sahaya çıkmasını protesto eden Vanspor sahadan ayrıldı. Bu karşılaşmalar için spor yorumcusu Ertem Şener’in açıklamaları dikkat çekti.

VANSPOR’A YAZIK DEĞİL Mİ?

Spiker ve spor yorumcusu Ertem Şener, “Vanspor’un başına gelenleri hiçkimse konuşmuyor. Vanspor 21. dakikada sahadan çekiliyor. Erokspor, maça çıkıyor karşısında rakibi Serik Belediyespor ve kulüp U-19 takımıyla çıkıyor. Neden bu kadroyla çıkıyor bununla ilgili bir açıklama var mı yok. Vanspor’da bunu duyuyor ne oluyor acaba diyor ve sahadan çekiliyor. Vanspor’a yazık değil mi?” dedi.

KAYNAK: ŞEHRİVAN HABER


ÖNCEKİ HABERİ OKU

Van Spor sahayı terk etti!

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.