Van’da indirim günleri başladı!

Van Shopping Fest (Alışveriş Günleri) öncesi festivalle ilgili bilgilendirme yapılan esnafın işyerlerine “İndirim Noktası” stickerları asıldı.

Van’da indirim günleri başladı!
Yayınlama: 15.03.2024
A+
A-

Van’da bu etiketi gördüğünüz yerde indirim var!

Van’ın turizm pazarını geliştirmek için ilki 2015 yılında Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO) öncülüğünde başlatılan, Van Shopping Fest ( Van Alışveriş Festivali) birkaç yıl içinde Türkiye’nin de en büyük festivalleri arasına girmişti.

Pandemi döneminde durdurulan Van Shopping Fest’in tekrardan Türkiye’nin de en büyük festivalleri arasına girmesi hedefleniyor.

VAN SHOPPİNG FEST BİLGİLENDİRMESİ YAPILDI

Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO); 15 Mart – 5 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek olan Van Shopping Fest (Alışveriş Günleri) kapsamında esnafa bilgilendirme ziyaretinde bulunarak, işyerlerine “İndirim Noktası” stickerları astı.

Bu yıl İpekyolu Belediyesi, Edremit Belediyesi, DAKA ve Van TSO’nun da paydaşı olduğu Van Shopping Fest kapsamında başlatılan özel indirim kampanyalarıyla donatılan iş yerleri, özellikle İranlı ziyaretçileri cezbetmeyi hedefliyor.

Kentin sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerin tanıtılması, marka değerine katkı sağlanması, yerel piyasanın canlandırılması amacıyla İranlıların  Nevruz tatiline göre ayarlanan ‘Shopping Fest’ alışveriş festivali için hazırlıklar tamamlandı.

İranlı turistler, konaklama, eğlence, konfeksiyon ve ulaşım gibi sektörlerdeki özel fırsatlarla kentte daha fazla zaman geçirmeyi tercih ediyor.

Van Havadis Haber

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.