Van’da göçmen kaçakçılığı operasyonu! 3 tutuklama

SON DAKİKA HABER: Van’da Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri insan tacirlerine önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Van’da göçmen kaçakçılığı operasyonu! 3 tutuklama
Yayınlama: 14.08.2023
Düzenleme: 14.08.2023
A+
A-

Van’da son bir haftada düzenlenen operasyonlarda, göçmen kaçakçılığı yaptıkları suçlamasıyla gözaltına alınan 4 şüpheliden 3’ü tutuklandı.

Van Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri, göçmen kaçakçılarına yönelik 6-13 Ağustos tarihleri arasında 2 ayrı operasyon düzenledi. Operasyonlarda 4 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 3’ü tutuklanırken, 1 kişi serbest bırakıldı” denildi.

Van’da göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 tutuklama


BAŞKA HABER OKU


Van’da terör operasyonlarında 17 şahıs hakkında yasal işlem yapıldı

Van’da geçen hafta terör örgütleri PKK/KCK’ya yönelik operasyonlarda 17 şüpheli hakkında işlem yapıldı.
Van Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Terör örgütlerinin faaliyetlerinin deşifre edilmesi ve engellenmesine yönelik çalışmalar aralıksız devam ediyor. Bu çalışmalar çerçevesinde 6-13 Ağustos 2023 tarihleri arasında yapılan çalışmalar neticesinde; PKK/KCK terör örgütü soruşturmaları çerçevesinde 17 şahıs hakkında gerekli yasal işlem yapıldı” denildi.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.