Van Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağımlıkla mücadele protokolü imzalandı

Van Yeşilay Şube Başkanı olarak seçilen Zafer Şahin, bağımlılık konuda birçok kurum ile protokol yaparak duyarlılık anlamda önemli bir adım attı.

Van Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağımlıkla mücadele protokolü imzalandı
Yayınlama: 16.11.2023
A+
A-

Van Yeşilay Şube Başkanı Zafer Şahin, Van Milli Eğitim Müdürlüğü ile bağımlıkla mücadele protokolü imzaladı. Protokol kapsamında, Van’daki okullarda öğrencilere ve öğretmenlere bağımlılık konusunda eğitimler verilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Şahin, bağımlılık konusunda Van’ın geldiği son durumu göz önünde bulundurarak bu protokolü imzaladıklarını söyledi. Şahin, “Van’da bağımlılık oranı her geçen gün artıyor. Bu konuda farkındalık oluşturmak ve mücadeleyi daha etkili hale getirmek için Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte hareket etmek istedik” dedi.

Konuyla ilgili Van Yeşilay Şube Başkanı Zafer Şahin sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda,” Van İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile imzaladığınız protokolle bağımlıkla mücadelemiz daha da etkili olacak. Destekleri için  Müdürü Sn. @mnaras ’a ve Müdür yardımcısı @gol_altan‘a teşekkür ederiz.” Dedi.

Protokol kapsamında, Van’daki okullarda öğrencilere ve öğretmenlere bağımlılık konusunda eğitimler verilecek. Ayrıca, bağımlılıktan korunmak için okullarda farkındalık çalışmaları yapılacak.

Protokolün Amaçları

  • Bağımlılık konusunda Van’da farkındalık oluşturmak

  • Bağımlılıkla mücadeleyi daha etkili hale getirmek

  • Öğrencileri ve öğretmenleri bağımlılıktan korumak

Protokolün Kapsamı

  • Van’daki okullarda öğrencilere ve öğretmenlere bağımlılık konusunda eğitimler verilmesi

  • Bağımlılıktan korunmak için okullarda farkındalık çalışmaları yapılması

Protokolün Önemi

Van’da bağımlılık oranı her geçen gün artıyor. Bu konuda farkındalık oluşturmak ve mücadeleyi daha etkili hale getirmek için Van Yeşilay Şubesi ile Milli Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte hareket etmesi önemli bir adım. Protokol kapsamında yapılacak eğitimler ve farkındalık çalışmaları, Van’da bağımlılıkla mücadelede önemli bir katkı sağlayacaktır.

 

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.