Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Van’da müdürleri dinledi

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Naif Yılmaz, Van’ın Erciş ilçesinde okul müdürleriyle bir araya geldi. Okul müdürleri sorunlarını aktardı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz, Van’da müdürleri dinledi
Yayınlama: 28.11.2023
Düzenleme: 29.11.2023
A+
A-

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Naif Yılmaz, Van’ın Erciş ilçesinde okul müdürleriyle bir araya geldi. Erciş Kaymakamlığı konferans salonunda yapılan toplantıda Bakan Yardımcısı Yılmaz, okul müdürleriyle bir araya gelerek okullardaki sıkıntılar ve sorunlarla alakalı bilgi aldı.

Okul müdürlerinin önerilerini de dinleyen Yılmaz; talepleri dinleyip not aldı. Toplantıya Erciş kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Karaloğlu ve İl Millî Eğitim Müdürü Nurettin Aras katıldı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz Erciş’te

Toplantıda konuşan Bakan Yardımcısı Naif Yılmaz, okul müdürlerinin eğitimdeki en önemli paydaşlardan biri olduğunu belirterek, “Okul müdürlerimiz, okullarımızın aynası, eğitim sistemimizin en önemli temsilcileridir. Onların görüşleri ve önerileri bizim için çok değerlidir. Bu toplantıda okullarımızdaki sıkıntıları ve sorunları dinlemek, çözüm yolları üretmek için buradayız” dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Yılmaz Erciş’te

Okul müdürlerinin sorunlarını ve taleplerini dinleyen Bakan Yardımcısı Yılmaz, “Okullarımızdaki sıkıntıları ve sorunları çözmek için gerekli çalışmaları yapacağız. Okul müdürlerimizin önerilerini dikkate alarak, eğitim sistemimizi daha da iyileştirmek için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Toplantıda okul müdürleri, okullarındaki sıkıntılar ve sorunlarla ilgili bilgi verdi. Okul müdürleri,

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.