Kıyak ve Ürüm’den Vanspor açıklaması

Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Feyat Kıyak ve İkinci Başkan Veysel Ürüm, yaptıkları ortak basın açıklamasında, daha önce olduğu gibi bundan sonra da Vanspor’u sahipsiz bırakmayacaklarını vurguladı.

Kıyak ve Ürüm’den Vanspor açıklaması
Yayınlama: 31.05.2023
A+
A-

Zorlu bir futbol sezonunu acısıyla, tatlısıyla geride bıraktıklarını belirten Vanspor Futbol Kulübü Başkanı Feyat Kıyak ve İkinci Başkan Veysel Ürüm, Van’a ve Vanspor’a sevdalı bir ekip olarak gövdelerini taşın altına koyarak bir yola çıktıklarını ifade ettiler.

Kıt imkânlarla Vanspor’u Play-Off’a taşıdıklarını belirten Kıyak ve Ürüm, bu amaçla 12 Haziran günü yapılacak olan kongrede aday olmak isteyen herkesi kulübe davet etti. Yapılan ortak açıklamada, 12 Haziran günü yapılacak olan kongrenin asıl sebebinin yeni sezona geç kalınmadan, yeni yönetimin oluşturulması, teknik heyet ve futbol ekibinin hassas bir şekilde oluşturularak takımın yeni sezonda camiayı en iyi şekilde temsil etmesi olduğu ifade edildi.

“VANSPOR ASLA SAHİPSİZ KALMAYACAKTIR”

Ortak açıklamada, “Zorlu bir futbol sezonunu acısıyla, tatlısıyla geride bırakırken, bizler Van’a ve Vanspor’a sevdalı bir ekip olarak gövdemizi taşın altına koyarak bir yola çıktık. Sizlerde takdir edersiniz ki kıt kanaat bir bütçe ile yaşadığı şehre önem veren 3-4 Van sevdalısının destekleri ile Play-Off’a kadar çıktık. Gönül isterdi ki sezon başında sesimizin duyulması bu memleket için yaptığımız çağrılara kulak verilmesi, haykırışlarımızın önemsenmesi noktasında gençlerimizin ve memleketimizin en büyük STK’sı Vanspor’un ve Van’ımızın olması gerektiği yerde hep birlikte mücadele verip daha başarılı olmak tek amacımızdı. Fakat gereken desteği sizin de bildiğiniz üzere bir türlü göremedik ama hiç bir zaman pes etmedik. Bahane aramadık ve sizleri olabilecek en üst düzeyde temsil etmeye çalıştık. Sonuç olarak Vanspor’a başkan bulunamazken, şu an çok kıymetli ve değerli bir spor kulübü oluşturabilmenin haklı gururunu yaşıyoruz. “

“Bizler emanetçisi olduğumuzun bu kulübü, bugüne kadar nasıl sahipsiz bırakmadıysak, bugünden sonra da Vanspor asla sahipsiz kalmayacaktır. Bu amaçla 12 Haziran günü yapacağımız kongrede aday olmak isteyen kim varsa kulübümüzün kapısının sonuna kadar açık olacağını bütün Van Halkına bildiririz. Bu tarihi belirlemedeki asıl sebebimiz yeni sezona geç kalınmadan; yeni yönetimin oluşturulması, teknik heyet ve futbol ekibinin hassas bir şekilde oluşturularak takımın sezonda camiayı en iyi şekilde temsil edilmesidir. 12 Haziran günü bütün camiamızı kongreye davet ederek, bizleri onurlandırmanızı temenni eder ve yeni oluşacak yönetime şimdiden başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi.

Van Bölge Gazetesi

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.