Kılıçdaroğlu 15 il başkanını görevden alacak!

14-28 Mayıs seçimlerinde yaşadığı hezimet sonrası “değişim” kavgasına giren CHP’nin Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’dan dikkat çeken ’15 il başkanı’ iddiası geldi.

Kılıçdaroğlu 15 il başkanını görevden alacak!
Yayınlama: 09.07.2023
Düzenleme: 09.07.2023
A+
A-

Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’nun Pazartesi günü en az 15 il başkanını görevden alma hazırlığı içerisinde olduğunu belirterek, “Artık şunu kavrayın; halk size güvenmiyor, samimi bulmuyor. Doğru bile söyleseniz inanmıyor. Halka rağmen o koltukta oturmaya devam edemezsiniz.” dedi.

 

Tanju Özcan sosyal medya hesabından Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bomba bir iddia paylaştı. Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu’nun 15 il başkanını görevden alma hazırlığı içerisinde olduğunu belirtti.

 

Özcan sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Pazartesi günü en az 15 İl Başkanı’nı görevden alma hazırlığı içerisinde olduğunuzu ciddi kaynaklardan duyuyorum. İnsanda bir utanma, bir sıkılma olur. Koltukta kalmak için bu ısrar niye?

“O KOLTUKTA OTURMAYA DEVAM EDEMEZSİNİZ”

“Kongreler takvimi işlerken, bu kadar İl Başkanı’nı görevden almayı düşünmek hangi aklın ürünü?

Artık şunu kavrayın; halk size güvenmiyor, samimi bulmuyor. Doğru bile söyleseniz inanmıyor. Halka rağmen o koltukta oturmaya devam edemezsiniz. Derhal istifa edin ve aday değilim diyerek Kurultay tarihini açıklayın.”

Kılıçdaroğlu 15 il başkanını görevden alacak!

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.