İnstagram’a Whatsapp Linki Oluşturma

Instagram hikaye bölümünüzden ya da gönderi bölümünüzden whatsapp linkinizi paylaşabilirsiniz. Böylelikle whatsapp linkiniz üzerinden takipçileriniz ile hızlı bir şekilde iletişim kurabiliyorsunuz.

İnstagram’a Whatsapp Linki Oluşturma
Yayınlama: 13.06.2023
A+
A-

Instagram hikaye bölümünüzden ya da gönderi bölümünüzden whatsapp linkinizi paylaşabilirsiniz. Böylelikle whatsapp linkiniz üzerinden takipçileriniz ile hızlı bir şekilde iletişim kurabiliyorsunuz. Whatsapp linkinizi paylaşabilmek için öncelikle Instagram hesabınızı oluşturmanız ve oturum açmanız gerekiyor. Daha sonra ayarlar bölümüne gelip işletme ayarlarından İnstagram’a dokunmanız gerekiyor. Bu işlemi gerçekleştirdikten sonra hesap bilgilerinizi oluşturup whatsapp linkini de oluşturabiliyorsunuz. Böylelikle kullanıcılarınızın bu linkini birlikte direk whatsapp’a giriş yapmasını sağlayabiliyorsunuz.

Instagram hesabınızdaki takipçi oranlarınızı hızı ve güvenilir bir şekilde arttırmak için takipçi paketleri satın alabilirsiniz.Instagram takipçi satın al hizmetini kullanıcılara sunan Popigramsitesi ile güvenilir bir şekilde takipçi alımı sağlayabiliyorsunuz.

WhatsApp Linki Nasıl Koyulur?

Whatsapp linki nasıl koyulur birçok kullanıcı tarafından merak ediliyor. Whatsapp linkini koyabilmek için  https://wa.me/ bağlantısını kullanmanız gerekiyor. Burada numaranızı eksiksiz bir şekilde yazdığınızda WhatsApp linkini oluşturmuş olursunuz..Daha sonra bu linki isterseniz Instagram hikayenizde ya da Instagram biyografinize koyabilirsiniz. Böylelikle link üzerinden kolaylıkla Whatsapp’a ulaşılmasını sağlayabilirsiniz. Bu hizmet özellikle Instagram’daki işletme hesapları tarafından fazlasıyla kullanılır.

Instagram hesabınızdaki takipçi sayınızı arttırmak için takipçi paketlerini inceleyebilirsiniz. Bu paketleri güvenilir bir Instagram hesabınızdaki takipçi sayınızı arttırmak için takipçi paketlerini inceleyebilirsiniz. Bu paketleri güvenilir bir site olan Popigramsitesi üzerinden kolaylıkla inceleyebiliyorsunuz. Siteye giriş yaptığınızda takipçi satın al hizmeti ile Instagram hesabınız için kolaylıkla takipçi alımı yapabiliyorsunuz.

Instagram İnternet Sitesi Ekleme Nasıl Yapılır?

Instagram hesabınızı internet sitesi eklemek istediğinizde bu ksteğinizi kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. İnternet sitesinin linkini isterseniz Instagram hikaye bölümünden paylaşabilirsiniz. Sitenin linkini kopyalayıp hikayenizde bağlantı bölümüne yapıştırdığınızda hikayeyi paylaştığınız zaman takipçilerinizin bu bağlantıya kolaylıkla ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Özellikle takipçilerinizin bu linke ulaşmasını istiyorsanız hikaye paylaşımı son derece faydalı olacaktır. Kısa ve güvenilir yoldan kullanıcılarınızı internet sitenize yönlendirebiliyorsunuz.

Instagram hesabınızdaki beğeni sayılarını izlenme sayılarını ve takipçi sayılarını arttırmak hile yöntemleri ile oldukça basittir. Paket seçeneklerini detaylı bir şekilde inceleyip satın almak da PopiGram.com adresi ile son derece basittir. Adrese giriş yaptığınızda tüm paketleri inceleyip kolaylıkla satın alabiliyorsunuz.

Kaynak: HABER MERKEZİ

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.