İçişleri Bakanı Soylu’dan HÜDA PAR açıklaması

Bakan Soylu, katıldığı bir TV canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı, değerlendirmelerde bulundu.

İçişleri Bakanı Soylu’dan HÜDA PAR açıklaması
Yayınlama: 30.04.2023
Düzenleme: 30.04.2023
A+
A-

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, HÜDA PAR’ın Hizbullah’la ilişkisi olduğu iddialarına, “PKK’ya meşruiyet sağlamak için birilerinin ortaya çıkardığı şeyler.” dedi.

Cumhur İttifakı’nı destekleyen HÜDA PAR’ın Hizbullah’la ilişkisi olduğu iddialarına Soylu, “HÜDA PAR’da Hizbullah da dâhil benim dönemim içerisinde, biz bunlarla ilgili, bir tek adım görmedim.

HÜDA PAR’ın bir terör örgütüyle ilişkisini belirtebilecek bir yapılanma içerisinde olduğunu görmedim. Tespit etmedim, tespit edersem yaparım zaten. Bir siyasi partinin terör eylemini gördünüz mü? Ya bırakın Allah’ını severseniz böyle tartışmaları. PKK’ya meşruiyet sağlamak için birilerinin ortaya çıkardığı şeyler.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı’nı destekleyen HÜDA PAR’ın Hizbullah’la ilişkisi olduğu iddialarına yönelik soruya İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “HÜDA PAR’da Hizbullah da dahil benim dönemim içerisinde biz bunlarla ilgili bir tek adım görmedim. HÜDA PAR’ın bir terör örgütüyle ilişkisini belirtebilecek bir yapılanma içerisinde olduğunu görmedim. Tespit etmedim, tespit edersem yaparım zaten. Bir siyasi partinin terör eylemini gördünüz mü? Ya bırakın Allah’ını severseniz böyle tartışmaları. PKK’ya meşruiyet sağlamak için birilerinin ortaya çıkardığı şeyler” diye konuştu.

(İLKHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.