Erdoğan’dan üniversite öğrencilerine burs müjdesi!

Birçok öğrencinin gözü kulağı kabinde yapılacak açıklama çevrildi. Yeni bu ücretleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan öğrencilerin beklediği haberi verdi.

Erdoğan’dan üniversite öğrencilerine burs müjdesi!
Yayınlama: 31.10.2023
Düzenleme: 31.10.2023
A+
A-

Son dakika haber: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Başkan Erdoğan, üniversite öğrencilerine müjdeli haberi duyurdu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2024 yılı kredi ve burs rakamlarını lisans öğrencileri için 2 bin, yüksek lisans için 4 bin, doktora öğrencileri için 6 bin liraya çıkardıklarını açıkladı.

Son dakika: Erdoğan: Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni kredi ve burs miktarlarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2024 yılı kredi-burs rakamını; lisans öğrencileri için 1250 liradan 2 bin liraya, yüksek lisans öğrencileri için 2 bin 500 liradan 4 bin liraya, doktora öğrencileri için 3 bin 750 liradan 6 bin liraya çıkartıyoruz. Yeni kredi ve burs miktarlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Yeni kredi ve burs miktarını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2024 yılı kredi-burs rakamını; lisans öğrencileri için 1250 liradan 2 bin liraya, yüksek lisans öğrencileri için 2 bin 500 liradan 4 bin liraya, doktora öğrencileri için 3 bin 750 liradan 6 bin liraya çıkartıyoruz. Yeni kredi ve burs miktarlarının tüm öğrencilerimize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

 

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.