Canınız cennete olsun

Yayınlama: 24.12.2022
Düzenleme: 24.12.2022
A+
A-

İnsanın yaşadığı her an her anı ayrı bir tecrübe ve hepimiz bunu bir kez dahi olsa iliklerimize kadar derinden yaşamış ve hayatımıza yeniden yön vermeye başlamışızdır

Hayatımıza keşke dedirtenler de var iyiki dedirtenlerde, iyi insanlar baş tacı, iyi sandııklarımız baş ağrısı karın sancısı adeta, bir de ben ne yaptım ki diyenler var tabi, orada üstad Cemal Süreyya’nın şu sözü giriyor devreye,

Herkesin niyeti iyiyse, bize bu kadar kötülüğü kim yaptı?

En büyük tesellimiz şu ki Rabbim, kuluna yaşattıklarını yaşatmadan öldürmez, ilahi adalet..

İnsan yaşadıklarından sonra daha bir olgunlaşıyor, hayata olaylara bakış açısı baştan sona değişiyor, yeniden şekilleniyor her bir şey.

Öncesinde önemli görüp benimsediği bir çok kişi ve olayı neredeyse hiç umursanmayacak kadar basit kişilikler ve yine gözümüzde büyüttüğümüz insanların aslında koca bir boşluktan ibaret olduklarını görünce boşa heba olan zamana ve harcadığın emeğe üzülmüyor değilsin..

Ama olsundu, yaşanmamış her şey koca bir süpriz ha bugün ha yarın, benim başıma gelmez dediğimiz bir çok şeyi malesefki yaşayarak tecrübe ediyoruz, edeceğiz.

Ve insanı ayakta tutan en büyük güç ‘Rabbimiz” ona ne zaman elimi açıp hayırlısıyla hakkımda hayırlısını dilediysem, ne zaman dua ettiysem o kapı hep açıldı ve bundan sonra da açılacağından eminim.

Şükürler olsun ki rabbimiz var..

Gönlünüzün güzelliği yüzünüzdeki tebessüm, kalbinizdeki samimiyet içtenlik ve merhamet hiç bir zaman tükenmesin…

Canınız cennete olsun…

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.