AK Parti’nin aday tanıtım toplantı tarihi netleşti

Son dakika haberi… AK Parti’nin ertelenen ‘Aday Tanıtım’ toplantısı beklenen tarih Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafında netleştirilirdi. İşte beklenen o tarih…

AK Parti’nin aday tanıtım toplantı tarihi netleşti
Yayınlama: 15.01.2024
Düzenleme: 15.01.2024
A+
A-

SON DAKİKA HABERİ: AK Parti’de dün gerçekleştirilmesi planlanan ve şehitlerin acısı sebebiyle ertelenen aday tanıtım toplantısı 18 Ocak perşembe günü yapılacak.

Türkiye’nin merakla beklediği 31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimlere sayılı zaman kalırken partilerin büyükşehir belediye başkan adayları da açıklanmaya devam ediyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının Murat Kurum olarak açıklandığı ilk tanıtım toplantısı 7 Ocak’ta yapılmıştı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı adayının tanıtılacağı ikinci toplantının ise 14 Ocak’ta yapılması planlanırken Pençe Kilit Operasyonu bölgesinde 9 askerimizin şehit olması sebebiyle bu toplantı ertelenmişti.

AK Parti’nin ertelenen ‘Aday Tanıtım’ toplantısı 18 Ocak perşembe günü saat 14.00’te ATO Kongre Merkezi’nde yapılacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında sık sık bir araya gelen Aday Tespit Komisyonu yoğun şekilde çalışıyor. 7 Ocak’ta 26 ilin adayını duyuran AK Parti’nin 17’si büyükşehir olmak üzere 31 ilin belediye başkan adayları açıklanması bekleniyor.

ANKARA ADAYI AÇIKLANACAK!

Aday tanıtım toplantısında Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı da açıklanacak.

Kaynak: VANDAHABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.