AK Parti Van İl Başkanı belli oldu! İşte merak edilen isim

SON DAKİKA GELİŞMESİ: İşte atanan isim Ak Parti uzun süredir beklenen il başkanlığı ataması ile ilgili süreç tamamlandı. Abdullah Çalım, Emre Güray, Çağatay Akyol ve Yasin Ertürk isimlerinde biri seçildi. 

AK Parti Van İl Başkanı belli oldu! İşte merak edilen isim
Yayınlama: 08.03.2023
Düzenleme: 08.03.2023
A+
A-

Van’da aylardır gündemi meşgul eden konuların başında Ak parti il başkanlığına kimin geleceği konuşuluyordu. İşte yapılan görüşmeler neticesinde yeni il başkanı olarak EMRE GÜRAY’ın atamasının yapıldığı öğrenildi.

Geçtiğimiz haftalarda istifa eden Van İl Başkanı Kayhan Türkmenoğlu’nun ardından boşalan Van il başkanlığı koltuğuna atanacak isim belli oldu.

 

Bir süredir devam eden görüşmeler ve kamuoyu araştırmaları neticesinde dört isim il başkanlığı mülakatına katılmak üzere Ankara’ya davet edildi.

AK Parti Genel Merkezi’ne davet edilen Abdullah Çalım, Emre Güray, Çağatay Akyol ve Yasin Ertürk’ün görüşmeleri tamamlandı. Bizzat AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da yer aldığı görüşmeler neticesinde AK Parti’nin yeni Van İl Başkanı da belli oldu.

Görüşmeler neticesinde yeni il başkanı olarak EMRE GÜRAY’ın atamasının yapıldığı öğrenildi.

KAYNAK:  Şehrivan Gazetesi


EMRE GÜRAY KİMDİR?

1983’de Van’da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Van’da tamamladı. Lisans derecesini 2005 yılında Kocatepe Üniversitesi Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği Bölümü’nden aldıktan sonra 2006 – 2019 sahibi olduğu Güray Mühendislik Firmasında Harita Mühendisliği yaptı. 2019 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde “Büyük Ölçekli Mekansal Planlama ve Kentsel Tasarım Aracı Olarak İnsansız Hava Araçları ile Fotogrametrik Çözüm Araştırması Örneği” başlıklı tezi ile Yüksek Lisansı tamamlamıştır.

Afrika’ da Hartum Üniversitesinde kısa bir dönem İnsanız Hava Araçları ve Coğrafi Bilgi Sistemleri entegrasyonu ile harita üretimi konusunda araştırmalarda bulunmuştur. 2006 – 2019 yılları arasında bir çok ulusal ve uluslararası konferansta Coğrafi Bilgi Sistemleri ve Erişilebilirlik analizleri hakkında makaleler yayınlamıştır. Aynı zamanda İmar uygulamaları, kamulaştırma, coğrafi bilgi sistemleri, insansız hava araçları, Halihazır harita üretimi, vb. birçok yapım ve uygulama projesinde danışmanlık yapmıştır. Evli ve bir çocuk babasıdır.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.