Afyonkarahisar’da Van Rüzgârı Esti

Din-bir-Sen Genişletilmiş 14. İl Başkanlar kurulu toplantısı Sandıklı’da geniş katılımla yapıldı. Toplantıya Genel Merkez yöneticileri, Şube ve İl Başkanları katıldı.

Afyonkarahisar’da Van Rüzgârı Esti
Yayınlama: 24.11.2023
A+
A-

20.11.2023 tarihinde Sandıklı/Afyonkarahisar May Termal Otel’de gerçekleşen toplantı Kur’an’ı Kerim tilaveti ile başladı. Genel Başkan Yusuf Özdemir’ın açılış konuşması ile devam eden toplantı 3 gün sürdü.

 

Din-Bir-Sen Van Şubesi Toplantıya Damga Vurdu

Din-Bir-Sen Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası 14. Genişletilmiş Başkanlar Buluşması Teşkilat İçi Liderlik ve Motivasyon, İletişimde Sonuç Alma noktasında örnek teşkil edilecek bir şube çalışmasıdır.

 

Din-Bir-Sen Van Şubesi Toplantıya Yaptığı Başarılı Çalışmaları ile Damgasını vurdu. Genel başkan Yusuf Özdemir Konuşmasında Van Şube başkanını Başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyorum bu güzel çalışmalar Genel Merkeze ve Taşraya yön verecek. Mutlaka bunlardan istifade edeceğiz dedi. Van gibi gayretli birçok il başkanlarımız var onlarında tebrik ediyorum dedi.

Din-Bir-Sen genel başkan yardımcıları, şube başkanları ve il başkanları ‘de Van Şube Başkanı Halit Tuci’ya teşekkür ettiler işte çalışma bu şekilde olmalı çok takdir ediyoruz. selamlar ve sevgiler sunuyoruz bu güzel projelerinizi örnek alacağız dedi.

Toplantıda Şube ve il Başkanları ‘da   birer sunum yaptılar. Genel Başkan Özdemir’ın kapanış konuşmasının ardından plaket takdimi ve toplu resim çekilerek toplantıya son verildi.

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.