24 il başkanı istifa etti! CHP’den ‘Kriz’ açıklaması

CHP Genel Merkezi’nde 81 il başkanı ile toplantı gerçekleştiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu beklenmedik bir tabloyla karşılaştı. 24 il başkanının toplantıda istifa ettiği iddia edildi.

24 il başkanı istifa etti! CHP’den ‘Kriz’ açıklaması
Yayınlama: 22.06.2023
Düzenleme: 22.06.2023
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı 12. yenilgisini alan Kemal Kılıçdaroğlu’na isyan bayrağını açanların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor.

Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel ve Tunç Soyer’in ardından Kılıçdaroğlu’na karşı yeni hamleler yapılmaya devam ediliyor.

24 İL BAŞKANI İSTİFA ETTİ 

Kılıçdaroğlu ile 81 il başkanının parti genel merkezinde saatler önce başlayan toplantı sırasında 24 il başkanının istifa ettiği iddia edildi.

TV 100’de yer alan habere göre; kritik toplantının öncelikli gündemi, seçim sonrası başlayan değişim tartışmaları oldu. Toplantıda seçim sonuçları, seçim döneminde yapılan aksaklıklar ve partiye yönelik eleştiriler ele alındı

24 il başkanı istifa etti! CHP'den 'Kriz' açıklaması

CHP: İSTİFA YOK İMZA KRİZİ YAŞANDI

CHP’li yetkililer ise iddiayı doğrulamazken; toplantıda yaşanan gelişmeyi aktardı. Ulaşılan bilgiye göre; toplantı esnasında Genel Merkez tarafından, il başkanlarının imzalarıyla yayımlanacak ‘Genel Merkez yola devam ediyor, Genel Başkanımıza güvenimiz tam’ konulu bir metin duyurulması istendi.

‘GÜVEN MESAJI’ METNİNE İMZA ATMADILAR

Bazı il başkanları ise bu metne imza atmaya ve yayımlanmasına karşı çıktı. Muhalif gazeteci Özlem Gürses de konuyla ilgili bir paylaşımda bulundu.

Gürses, “CHP İl Başkanları toplantısında Genel Merkez tarafından, il başkanlarının imzalarıyla yayımlanacak ‘Genel Merkez yola devam ediyor, Genel Başkanımıza güvenimiz tam’ konulu bir metin duyurulması istenmiş. Bazı il başkanları bu metne imza atmaya ve yayımlanmasına karşı çıkmış.” dedi.24 il başkanı istifa etti iddiası! CHP'den 'Kriz' açıklaması

haber7

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.