Zonguldak Kömürspor’un Vanspor yalanı Tiyatro çıktı!

TFF 2. Lig’de oynanan Vanspor FK – Zonguldak Kömürspor mücadelesinin ardından yaşananlar tartışılmaya devam ediyor. Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak ile ilgili iddialar ortaya atılırken, Kıyak’ta iddiaları yalanlayarak, olayın perde arkasını anlattı.

Zonguldak Kömürspor’un Vanspor yalanı Tiyatro çıktı!
Yayınlama: 03.10.2023
Düzenleme: 03.10.2023
A+
A-

Vanspor FK’den Zonguldak Kömürspor açıklaması: Tiyatro oynayıp, kahraman oldular!

TFF 2’nci Lig Beyaz Grup 6’ncı haftasında Vanspor Futbol Kulübü, Zonguldak Kömürspor’u konuk etti. Ev sahibi ekibin 1-0 sahadan galip ayrıldığı maçın ardından Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak’ın korumaları ve kulüp yöneticileri ile Zonguldak Kömürspor soyunma odasını bastığı, futbolcuları darp ettiği iddia edilmişti. Başkan Kıyak ise soyunma odasını bastığı ve futbolcuları dövdüğü iddialarını yalanlayarak, olayın perde arkasını anlattı.

“MİSAFİRPERVER OLDUKLARIMIZI HERKES BİLİR”

Maçta yaşanan olayları değerlendiren Vanspor FK Başkanı Feyat Kıyak, şunları anlattı: “Zonguldak Kömürspor’un bu seneki sahipsizliği tüm camia biliyor. Yenilginin faturasını yaptıkları algılarla silmeye çalışıyorlar. Ancak Alicengiz oyunlarının oynamalarının bir anlamı yok. Spor ahlak ve dürüstlük isteyen bir spordur. Dün yaşanan olayların görüntüleri ortadadır. Van’ın ve bizim nasıl misafirperver olduklarımızı herkes bilir. Bize konuk olan takımların soyunma odalarına gidip, camiam, kentim adına tebrik ederim.”

“ÇOK İYİ BİR ALGI YAPTILAR”

Zonguldak Kömürspor tarafından yapılan açıklamaları ahlaklı bulmadığını ifade eden Kıyak, “Van’da tiyatro oynayıp, kentlerine kahraman olarak dönmeye çalıştılar. Şükrü Öztürk’ün o takıma ve o kente verdiği bir başarı yoktur. Onları taktir etmekte fayda var, çünkü çok iyi bir algı yaptılar. Kahraman olarak kentlerine döndüler ve herkesi kandırmayı başardılar. Yayıncı kuruluşun yanı sıra Emniyet Müdürlüğünün görüntüleri var. Maçta nelerin yaşandığına dair her şey var ve gün yüzüne çıkacak. Soyunma odasını basıp, futbolcuları darp etmişim gibi yalan ifadeler kullanılıyor. Maç esnasında Zonguldak Kömürspor’un taraftarla yönelik yaptıkları davranışlar görüntülerde mevcuttur.” Şeklinde konuştu.

Kaynak: ŞEHRİVAN HABER

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.