Zahir Kandaşoğlu paylaştı! Yazıklar olsun

Van’ın sevilen iş insanı Zahir Kandaşoğlu geçtiğimiz günlerde Vanspor futbolcularının yaptığı açıklamaya karşılık bir açıklama yaptı.

Zahir Kandaşoğlu paylaştı! Yazıklar olsun
Yayınlama: 26.03.2024
A+
A-

Kandaşoğlu Mersin İdman Yurdu maçı öncesi soyunma odasındaki futbolculara maddi anlamda tüm beklentileri karşılayacağına dair söz vermesine rağmen yapılan açıklamanın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Zahir Kandaşoğlu yaptığı açıklamaya “yazıklar olsun” ifadelerini kullanarak başlayarak, “Yazıklar olsun. Gerçekten bende bu açıklamaları görünce büyük bir şok yaşadım. Şaşkınlık içerisine girdim. Ben sabah saatlerinden itibaren yüzlerce iş insanı ve yetkili mercileri aradım. Vanspor kulübünün kaç aydan beri çalışan personelinin içeride alacakları ve futbolcuların da içeride kalan 4 maçın primleri var. Bir seferde ödeyelim, önümüzdeki maçlara ter temiz çıksınlar, kafaları tam rahat olsun. Kulüp müdüründen pirim ve personel alacağı ile ilgili evrakları istedim ve derhal gönderdi. Toplam 5 milyona yakın bir borç görünüyordu.” Dedi.

TÜM ALACAKLARI HESAPLADIM VE PARAYI HAZIRLADIM

Kandaşoğlu Karacabey deplasmanı öncesi tüm alacakları hazırladığını dile getirerek, “Bende birkaç değerli insana anlattım ve sağ olsun onlarda hemen benle birlikte devreye girdiler. Bir firma sahibiyle görüştük o firma sahibi evrak ve bilgi istedi hemen gönderdim. Firma sahibi ne gerekiyorsa yapacağız bizden haber bekleyin. Bende bu para gelecek gibi hemen harekete geçtim ancak Allah’ım bu ne?  Kaderim ve şansım neden böyle oluyor? Bu ilin işleri rast gitmesin diye bu kadar arka planda kimler var ve ne gibi güçler var ki bu ilin iyi giden işleri bir anda tam tersine dönüyor, alt üst oluyor Allah’ım? Para gelecek diye bir iş insanını aradım ve 90 bin borç aldım. Vanspor yetkilileri ile irtibata geçtim ve tesislerde herkesin katılacağı bir toplantı düzenlenmesini rica ettim. Parayı hazırlamıştım tüm alacakları ödeyip deplasmana kafaları rahat bir şekilde gönderecektim. Toplantı başlamadan birçok kişi beni aradı ve Vanspor futbolcularının açıklamalarını okudunuz mu? Diye sordu.” Şeklinde konuştu.

 

VANSPOR’UN İŞİNE BİR DAHA KARIŞMAM

Kandaşoğlu açıklamasının sonunda Vanspor’un işine bir daha asla karışmayacağını belirterek, “Gerçekten tansiyonum sıfıra düştü müdürü ve bir hocayı çağırdım buyurun gelin,  geldiler para poşetin içinde buyurun çekin telefonla çektiler onlarda gerçekten ne yapacaklarını ve ne diyeceğini şaşırdılar şok geçirdiler. Dedim hocam böyle bir şey olmaz dünyanın hiçbir yerinde yok böyle bir şey pazar günü soyunma odasına girdim, arkadaşlar dedim sizlere söz veriyoruz sizin Van’da bir liranız kayıp olmaz, ceketimi satsam yine kayıp para olmayacak açık ve net. Kayıt altına aldık buna rağmen bu gün bana bunu yaptılar.  Bana tövbe olsun bir daha Vanspor’un işine karışayım. Çünkü bu işin içinde yine bir bit oyunu var. Futbolcular bence kendi başlarını böyle bir açıklama yapmazlar. Sözleşmelerini yapmışlar, haklarının çoğunu almışlar, pirim bir teşviktir asla alacak değildir. Bu şekilde açıklama yapmaya asla hakları yoktur. Çıkıp maçta samimi bir şekilde ne gücü varsa kullanmak zorunda. Bakmayın bizim iyi niyetimiz ve duygusallığımıza, oynamayan ve samimiyetini ortaya koymayan kim varsa derhal gereken cezayı vermeli. Bunu ilk takımın başındaki hoca yapmalıdır, yapmasa yönetim kurulu başkanı ve yönetim kurulu gereğini yapmalı. Bu ilin sonu hayır olsun.” İfadelerini kullandı.

KAYNAK: Şehrivan

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.