Zafer Şahin Van’da bağımsız aday oldu!

Van’da uzun yıllardır siyasetin içerisinde yer alan, bürokrat ve siyasetçi kimliği ile tanınan başarılı isim Zafer Şahin, bağımsız milletvekili adayı olduğunu açıkladı.

Zafer Şahin Van’da bağımsız aday oldu!
Yayınlama: 05.04.2023
A+
A-

İnşaat Mühendisi Zafer Şahin, Van’da Bağımsız Milletvekili adayı olarak, adaylığını açıklaması ile kamuoyunda büyük bir ilgi görmeye başladı.

Bağımsız aday olarak Milletvekili seçilmesi şansının çok daha yüksek olduğunu belirten Şahin; “Arkamızda çok güçlü bir halk kitlesi var. Adaylığımız hemen olmadı. Çok uzun bir süreçten sonra karar kılındı. Bizi destekleyen halk topluluğunun vermiş olduğu bir karar olarak olgunlaştı.

Halkıma güveniyorum, arkamda duran aile mensuplarıma güveniyorum. Halkımızın büyük bir teveccühleri sonrasında, uzun süren istişare görüşmelerinin ardından, adaylığımızı açıklamış olduk.
Kadirşinas Van halkımızın, şahsıma destek olacaklarına inancım tamdır. İş hayatımızda yaptığımız çalışmalar ortada. İş hayatımızda başarımızı kanıtlamışız.

Allah nasip ederse Milletvekili olarak seçildiğimizde de, şehrimiz için yapacağımız bir birinden güzel hizmetlerle, iş hayatımızda elde ettiğimiz başarılı çalışmaları, siyaset hayatımızda da sürdüreceğiz” diyen Van Bağımsız Milletvekili adayı İnşaat Mühendisi Zafer Şahin, bu önemli süreçte kendilerine destek olan, tüm herkese minnettar olduğunu belirterek, şükranlarını sundu.

Kaynak: VAN HAVADİS

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.