Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 11 ölü, 16 yaralı

Yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole uçtu. İlk belirlemelere göre kazada 11 yolcu hayatını kaybetti, 16 yolcu ise yaralandı.

Yolcu otobüsü şarampole uçtu: 11 ölü, 16 yaralı
Yayınlama: 21.08.2023
Düzenleme: 21.08.2023
A+
A-

Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsü şarampole uçtu, ilk belirlemelere göre 11 yolcu öldü 16 yolcu yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza D-200 karayolu Yozgat’ın Sorgun ilçesinde meydana geldi. 58 ADA 924, plakalı yolcu otobüsü bilinmeyen bir nedenle yoldan çıkarak şarampole uçtu. İlk belirlemelere göre kazada 11 yolcu hayatını kaybetti, 16 yolcu ise yaralandı. Yaralanın olduğu kazada yaralılar ambulanslarla Sorgun Devlet Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili inceleme sürüyor.

Yolcu otobüs şarampole uçtu: 11 ölü, 16 yaralı

Feci kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı

Yozgat’ın Sorgun ilçesine bağlı Mükremin köyü yakınlarında gece saatlerinde yolcu otobüsünün şarampole devrilmesi sonucu 12 kişi hayatını kaybetti, 19 kişi yaralandı. Feci kazanın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı. Edinilen bilgilere göre, gece saatlerinde Sivas’tan İstanbul’a giden Adem T. yönetimindeki 58 ADA 924 plakalı yolcu otobüsü, kontrolden çıkıp karşı şeride geçerek 30 metreden şarampole yuvarlandı. Kazada, şoför Adem T. ile birlikte 11 kişi yaşamını yitirdi, 2’si ağır, 20 kişi de yaralandı. İhbar üzerine kaza yerine sağlık, polis, jandarma ve AFAD ekipleri sevk edildi.

Araçtan çıkarılan yaralılar, ambulanslarla Sorgun ve Yozgat kent merkezindeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan biri daha doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı. Kazanın boyutu ise gün ağarınca ortaya çıktı.

YOZGAT’IN SORGUN İLÇESİNDE YOLCU OTOBÜSÜNÜN ŞARAMPOLE DÜŞMESİ SONUCU 11 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ, 20 KİŞİ DE YARALANDI. (BAHADIR MUHLİS GÖKGÜL – İHSAN ÇELİKKAYA – MESUT SÜZENER/YOZGAT-İHA)
Yozgat’ın Sorgun ilçesinde yolcu otobüsünün şarampole düşmesi sonucu 11 kişi hayatını kaybetti, 20 kişi de yaralandı.

Kaynak: İHA

Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.